Strona 1 z 2 |
[ 13 posty(ów) ] | Idź do strony 1, 2 Następna |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
OSIĄGNIĘCIA - pomysł banalny a cieszy
Autor | Wiadomość |
---|---|
Uciekinier Taernijczyk
|
Ile razy zdarzyło Wam się, że ktoś Was pyta o dane osiągnięcie a Wy nie możecie go po prostu odszukać w gąszczu śmiesznie brzmiących "nazw, podpisów" ? O ile podpis "Zabójca Herszta" jest oczywisty to "Ekspert" już mi nic nie mówi. Szanuje czyjąś pracę i to, że się namęczył w wymyślaniu tych podpisów ale można by to zrobić jakoś czytelniej np:
Nazwa mooba/bossa (oryginalna z gry) : nazwa osiągnięcia (ta która jest obecnie) Wtedy każdy by wiedział co i za kogo Wiem, że to taki banał ale zrealizowanie tego to zapewne też banał więc można by to zrobić Pozdrawiam _________________ JACYNKA - MO - S4 |
9 Cze 2012, o 18:35 |
|
Walczący z drzewcami
|
http://screenshooter.net/8385621/frxygmb ja to mam takie jedno fajne, ale mysle ze to dotyczy mojej piknej postaci
_________________ Markko VD 122 Laraks ON Caandy Drut 79 Laraks ON Barb 140 Laraks ON Pasionat zasiadania i Oszukanista/Legalista |
9 Cze 2012, o 18:50 |
|
Uciekinier Taernijczyk
|
_________________ JACYNKA - MO - S4 |
9 Cze 2012, o 18:53 |
|
Błądzący w Tunelach
|
Też to mam :F
Co do pomysłu to popieram _________________ Sypię piaskiem, okazjonalnie wystrzelę coś z łuku. |
9 Cze 2012, o 20:02 |
|
Uczeń Simona
|
Jestem ZA
_________________ Seq-66Druid |
9 Cze 2012, o 20:07 |
|
Błądzący w Tunelach
|
również popieram
|
9 Cze 2012, o 20:17 |
|
Pogromca Valdaroga
|
A ja nie jestem za. Pomysł jest bardzo dobry i to fajny smaczek w wielu grach np: http://screenshooter.net/6512936/bessjjp
Najlepiej było by dodać opcje która po najechaniu na osiągnięcie wyświetlała by za co jest ono przyznane. |
9 Cze 2012, o 21:18 |
|
Walczący z drzewcami
|
a ja odeśle do mojego tematu :
viewtopic.php?f=14&t=19633 _________________ Moment w którym zamykasz oczy na polu walki, jest momentem, w którym już ich nie otwierasz |
9 Cze 2012, o 22:27 |
|
|
Pirek napisał(a): A ja nie jestem za. Pomysł jest bardzo dobry i to fajny smaczek w wielu grach np: http://screenshooter.net/6512936/bessjjp Najlepiej było by dodać opcje która po najechaniu na osiągnięcie wyświetlała by za co jest ono przyznane. Też O tym myślałem od dłuższego czasu bo gdyby nie to że brat ma albo miał słabiej rozwalane mobki to bym nie wiedział za co mam - nadal nie wiem za co jest Nocny Gość |
10 Cze 2012, o 21:13 |
|
Uciekinier Taernijczyk
|
Nocny gość hmm to może za nietoperze ? Co do innych propozycji to owszem może być tak jak mówi @Pirek - sposób nie jest ważny oby była jasna i prosta identyfikacja.
@SoadMaster twój pomysł niezły ale to coś nowego co wymaga większego nakładu pracy a moja propozycja ty tylko delikatne poprawienie tego co już jest co nie oznacza, że Wasze pomysły są złe i nie ciekawe wprost przeciwnie ale bądźmy realistami wszystkiego nie da się zrobić tak HOP _________________ JACYNKA - MO - S4 |
12 Cze 2012, o 12:38 |
|
Strona 1 z 2 |
[ 13 posty(ów) ] | Idź do strony 1, 2 Następna |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 45 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |