![]() |
Strona 1 z 2 |
[ 15 posty(ów) ] | Idź do strony 1, 2 Następna |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
Ulepszona kludka
Ulepszona kludka
Autor | Wiadomość |
---|---|
![]() |
Obecna kludka nie działa zbyt dobrze - mogą zbijac znajomi i to jest problem w solo...
dosal bym druga obok niej po prawo tak aby mogła blokować również znajomych - kliknięcie na nią wymagało by klikniecia na pierwszą, albo od razu obie robiły by się na red... mnie wkurza kiedy muszę powtarzać solo 3 raz bo mój przeciwnik cały czas jest na trasie kumpli, albo do mnie wbija kolega i klika jak opętany taktykę... ... Potem cb wyzywaja od oszustów... |
12 Cze 2012, o 16:03 |
|
![]() |
|
Walczący z drzewcami ![]() Rejestracja: 18 Cze 2011, o 11:30 Posty: 269 Miejscowość: Hollywood Podziękowano: 3 razy Otrzymanych podziękowań: 104 razy Serwer: HardCore ![]() |
Nie no przeczytam jeszcze raz....
... nic nie rozumiem ![]() _________________ Moment w którym zamykasz oczy na polu walki, jest momentem, w którym już ich nie otwierasz |
12 Cze 2012, o 17:04 |
![]() |
![]() |
|
Taernijczyk z ekwipunkiem
![]() |
Hmm z tego co zrozumiałem to zablokowanie drużyny zrobić również dla znajomych,czemu nie przydałoby się w pvp jak i na Wendigo
![]() |
12 Cze 2012, o 17:36 |
![]() |
![]() |
|
![]() |
Buffofdrut napisał(a): Hmm z tego co zrozumiałem to zablokowanie drużyny zrobić również dla znajomych,czemu nie przydałoby się w pvp jak i na Wendigo ![]() i dobrze zrozumiałeś ![]() |
12 Cze 2012, o 18:38 |
|
![]() |
|
Uczeń Simona
Rejestracja: 19 Lut 2012, o 14:05 Posty: 48 Miejscowość: Jaskinia przy Wzgórzu goblinów Podziękowano: 26 razy Otrzymanych podziękowań: 2 razy ![]() |
No może być ale chłopie to jest kłÓdka
![]() _________________ ehe |
12 Cze 2012, o 21:34 |
![]() |
![]() |
|
![]() |
Sory za błędy - czasem zastanawiam się czy nie powinienem mieć dyslekcji
-kartkowka z wiedzy o odmianie pisowni polskiej: 5 -dyktando 3-4 Zawsze pisze tak jak najszybciej ![]() |
12 Cze 2012, o 22:28 |
|
![]() |
|
Błądzący w Tunelach ![]() Rejestracja: 24 Maj 2012, o 22:20 Posty: 143 Miejscowość: Cardiff Podziękowano: 12 razy Otrzymanych podziękowań: 28 razy ![]() |
Cytuj: zastanawiam się czy nie powinienem mieć dyslekcji Nie powinieneś. Za moich czasów dawali zeszyt do przepisania i pasem po zadku. Jak pasek nie pomagał, diagnozowano dysleksję. Rezultat: 90% mniej osób z "zdiagnozowanych". :] Co do pomysłu: kłódka 3-fazowa ![]() Zielona - > dołącza kto chce Żółta -> tylko znajomi/gildia mogą Czerwona -> nikt kolejne kliknięcie - kłódka znowu przełącza się w tryb "zielony". Może być? _________________ "The meme for blind faith secures its own perpetuation by the simple unconscious expedient of discouraging rational inquiry" |
12 Cze 2012, o 23:19 |
![]() ![]() |
![]() |
|
Taernijczyk z ekwipunkiem ![]() Rejestracja: 13 Cze 2012, o 03:47 Posty: 14 Podziękowano: 0 raz Otrzymanych podziękowań: 0 raz ![]() |
popieram ten pomysl sam ostatnio ze znajomymi nad nim myslalem
![]() |
13 Cze 2012, o 04:51 |
![]() |
![]() |
|
Taernijczyk z ekwipunkiem
![]() |
plenty napisał(a): Cytuj: Co do pomysłu: kłódka 3-fazowa ![]() Zielona - > dołącza kto chce Żółta -> tylko znajomi/gildia mogą Czerwona -> nikt kolejne kliknięcie - kłódka znowu przełącza się w tryb "zielony". Może być? Temat jest o znajomych w zablokowanej drużynie więc ja myślę żeby zrobić zielona kto chce,zółta znajomi/gildia,czerwona gildia. |
13 Cze 2012, o 15:35 |
![]() |
![]() |
|
Błądzący w Tunelach ![]() Rejestracja: 18 Mar 2012, o 23:05 Posty: 144 Miejscowość: Sochaczew Podziękowano: 28 razy Otrzymanych podziękowań: 44 razy ![]() |
Po pierwsze fajnych masz znajomych skoro ty im piszesz ze solo a oni Ci wbijają.po drugie co wejde na forum to widze najwiecej twoich postow.A po trzecie chciiałbym się spytać czy ty w ogóle masz rozum ? Nabijasz te posty tak bezsensownie z takimi bykami i w dodatku wynika z tego że jesteś w podstawówce jeszcze... Boże widzisz i nie grzmisz
_________________ "Nie dyskutuj z debilem. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem." 21:26 GumisKabi: bo Nekro jest graczem ktory jest gmem a nie gmem ktory udaje gracza:P |
13 Cze 2012, o 17:48 |
![]() |
![]() |
|
![]() |
Strona 1 z 2 |
[ 15 posty(ów) ] | Idź do strony 1, 2 Następna |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |