![]() |
Strona 1 z 1 |
[ 3 posty(ów) ] |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
Pomysł na peleryne
Autor | Wiadomość |
---|---|
Błądzący w Tunelach ![]() Rejestracja: 27 Lis 2011, o 01:14 Posty: 145 Miejscowość: Włocławek Podziękowano: 14 razy Otrzymanych podziękowań: 4 razy Nick w grze: Shunx ![]() |
Mam taki pomysł zeby pelerynka była z kapturem i jakby na siebie by ja załozyli to ten kaptur był by na naszej głowie wtedy fajnie wygladały by postacie Sheed wygladałby jak rocky balboa,druid ja gandalf,vd jak saruman itd.Tylko sie zastanawiam czy to ma byc normalny przedmiot czy rar.Wiec otworze ankiete i prosze o kontakt z gm niech napisze na poczte lub na priv lub tutaj czy ten pomysł przejdzie.
Komentować i oddawac głosy dzieki _________________ Skazavd s1 Skazadr s1 Wojny przychodzą i odchodzą, a moi żołnierze są wieczni Czemu walczę by żyć, jeśli żyję tylko by walczyć |
28 Cze 2012, o 01:28 |
![]() |
![]() |
|
Taernijczyk z ekwipunkiem ![]() Rejestracja: 13 Cze 2012, o 03:47 Posty: 14 Podziękowano: 0 raz Otrzymanych podziękowań: 0 raz ![]() |
Jak dla mnie pomysl jest dosc dosc, ale dal bym to jako zwykly przedmiot, bo taka zmiana starych rarow na nowe z kapturem to nie za bardzo a jezeli taka zwykla peleryna z kapturkiem by sie komus podobala zawsze wyglad rara mozna zamienic
![]() ![]() Dardiko s1 MO-68lvl |
28 Cze 2012, o 02:06 |
![]() |
![]() |
|
Mistrz Gry ![]() Rejestracja: 16 Gru 2010, o 14:24 Posty: 2608 Podziękowano: 85 razy Otrzymanych podziękowań: 284 razy Serwer: Tolnor ![]() |
Ja mam pomysł: PRZESTAŃ PISAĆ POMYSŁY... Może jeszcze hełm z opuszczaną przyłbicą albo rękawice bez 2 palców żeby łucznik miał większe wyczucie przy naciąganiu cięciwy, albo nakolannik ze skrzydełkami żeby "latające kolanko" było łatwiej zrobić?
Zamykam a jak słowo daję za kolejny nieprzemyślany pomysł wlepię ostrzeżenie... _________________ ![]() ![]() |
28 Cze 2012, o 02:21 |
![]() |
![]() |
|
![]() |
Strona 1 z 1 |
[ 3 posty(ów) ] |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |