Strona 1 z 2 |
[ 12 posty(ów) ] | Idź do strony 1, 2 Następna |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
Zmiany w rankingu
Autor | Wiadomość |
---|---|
Uczeń Simona
|
Witam serdecznie.
Mam propozycję, aby w ranikngu obok nicka gracza widniała nazwa gildii z jakiej pochodzi. Może czegoś nie wiem bo gram od niedawna, ale obecnie nie mam bladego pojęcia jak sprawdzić, mając jedynie nick innego gracza z jakiej gildii pochodzi. Ktoś pewnie napisze, że zmiana nie potrzebna, że się nie przydaje, ale mi np. wczoraj przydałoby się takie coś 3 razy... Kolejną zmianą w rankingu byłaby możliwość wyszukania danego gracza ( gildii ) po minimum 3 pierwszych literach jego nicka ( nazwy ), bez konieczności znajomości dokładnego nicka ( nzawy ). Nie raz mi się zdarzyło, że expiłem z kimś kiedyś, potem nie widziałem go od jakiegoś czasu i chciałem sprawdzić jak sobie radzi. Jednak miałem problem, bo dokładnego nicka nie pamiętałem:( Obie zmiany dość kosmetyczne, w mojej opinii łatwe do wprowadzenia, a jednak sporo ułatwiające, zwłaszcza dla osób, które są nowe w grze. _________________ "Plany. Zrobimy te podklasy! Nie ma bata. Ciągle nam wyskakuje coś innego, ale obiecujemy: słowo Taernijczyka! Podklasy będą i to już w przyszłym roku. Słowo!" Torgerd 17.12.2012 |
13 Cze 2012, o 10:12 |
|
Taernijczyk z ekwipunkiem
|
Pomysł całkiem ciekawy ja jestem za
|
13 Cze 2012, o 15:29 |
|
Pogromca Valdaroga
|
_________________ Buszcik - BuszcikMag - BuszVd s2 -- Busio s0 |
13 Cze 2012, o 15:34 |
|
Uczeń Simona
|
Uważam, że oba pomysły są bardzo dobre. Obecnie wyszukiwarka graczy/gildii zostawia sporo do życzenia - trzeba wklepać całą (czasem dosyć długą) nazwę gildii lub nick gracza, które często są trudne do zapamiętania i nie po naszemu (jak mój ).
A informacja o przynależności do konkretnej gildii także powinna być widoczna. Może nie jest to niezbędne, ale czasem jednak trzeba sprawdzić z jakiej gildii jest dany gracz. A przeszukiwanie każdej gildii lub ganianie go po mapce to po prostu głupota. _________________ Ardghal (s3) - Łucznik 75 lvl We're not only the consequence of our past, but also the presequence of our future. |
13 Cze 2012, o 15:47 |
|
Walczący z drzewcami
|
Pomysł fajny,bo mi też się zdarzyło zapomnieć nick gracza którego znałem.Jestem za.
_________________ Stachubrach-Łucznik [85] OFF Pomogłem? Podoba się? Daj ku f e l k a. Mój kanał na YT: http://www.youtube.com/channel/UC4rLfyOMgD-2IhDf0b6YxOw/feed |
13 Cze 2012, o 17:04 |
|
Uczeń Simona
|
Fajny pomysł. Bardzo by się przydał
_________________ ehe |
13 Cze 2012, o 21:54 |
|
Błądzący w Tunelach
|
Przydatne rozwiązanie, zwłaszcza gdyby nazwa gildii linkowała do jej zakładki ;]
_________________ "The meme for blind faith secures its own perpetuation by the simple unconscious expedient of discouraging rational inquiry" |
14 Cze 2012, o 02:18 |
|
Uczeń Simona
|
Buszcik napisał(a): Cholera, faktycznie było:( A starałem się wyszukać nim napisałem:( Martwi jednak, że Twój temat jest sprzed roku i nic nie dał, zatem i ten upadnie, a szkoda wielka. _________________ "Plany. Zrobimy te podklasy! Nie ma bata. Ciągle nam wyskakuje coś innego, ale obiecujemy: słowo Taernijczyka! Podklasy będą i to już w przyszłym roku. Słowo!" Torgerd 17.12.2012 Ostatnio edytowany przez Butosh, 14 Cze 2012, o 07:33, edytowano w sumie 1 raz |
14 Cze 2012, o 07:26 |
|
Uczeń Heremona
|
Moim zdaniem co do gildii byłyby lepsze skrót nazwy gildii tak jak na plemion...
_________________ _______ |
14 Cze 2012, o 07:29 |
|
Uczeń Simona
|
MaxMar napisał(a): Moim zdaniem co do gildii byłyby lepsze skrót nazwy gildii tak jak na plemion... A czy ja pisałem o jakichkolwiek zmianach w gildiach lub ich nazwach?? Jak ktoś chce mieć gildię w której funkcjonował będzie skrót, niech ją nazwie np: " psilocybe semilanceata ", wtedy każdy używałby nazwy zwyczajowej " 7 " bo pisanie całej nazwy byłoby dość długie. Ja proponuję mechanizm wyszukiwania graczy/gildii w rankingu, nie ingerowanie w ich nicki/nazwy. _________________ "Plany. Zrobimy te podklasy! Nie ma bata. Ciągle nam wyskakuje coś innego, ale obiecujemy: słowo Taernijczyka! Podklasy będą i to już w przyszłym roku. Słowo!" Torgerd 17.12.2012 |
14 Cze 2012, o 07:40 |
|
Strona 1 z 2 |
[ 12 posty(ów) ] | Idź do strony 1, 2 Następna |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 31 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |