Strona 1 z 3 |
[ 27 posty(ów) ] | Idź do strony 1, 2, 3 Następna |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
Zmniejszenie tracenia expa po smierci
Zmniejszenie tracenia expa po smierci
Autor | Wiadomość |
---|---|
Błądzący w Tunelach
|
Mam taka uwagę do zabierania expa za śmierć.Moim zdaniem powinien być zmniejszony ponieważ każdy gracz wnerwia się jak straci ponad 15k expa lub za 30-40k expa a wyższe lvle po 80k one powinny być zmniejszone i maksymalnie traciło by się u mniejszego lvl do 15k a u wyższego 50k.Proszę o poważne przemyślenie tej propozycji.Dziękuję
_________________ Skazavd s1 Skazadr s1 Wojny przychodzą i odchodzą, a moi żołnierze są wieczni Czemu walczę by żyć, jeśli żyję tylko by walczyć Ostatnio edytowany przez DeathBlack, 15 Cze 2012, o 20:20, edytowano w sumie 1 raz |
15 Cze 2012, o 18:09 |
|
Pogromca Valdaroga
|
ależ mnie kusi żeby to zamknąć... ale nie, niech parę osób napisze dlaczego to jest głupi pomysł.... ale jak kusi... nie, będę twarda ^^
|
15 Cze 2012, o 18:11 |
|
Zabójca Tilsai
|
Hmm... a może od razu tak śmierć dodawałaby expa. : ]
Dobrze jest jak jest i nic nie musi byc zmieniane |
15 Cze 2012, o 18:13 |
|
Błądzący w Tunelach
|
To nie zamykaj niech inni skomentuja ten temat i po drugie nie jest głupi bo z wbijaniem lvl sie meczysz a jak cb zabija okazuje sie ze straciłem 80k expa
_________________ Skazavd s1 Skazadr s1 Wojny przychodzą i odchodzą, a moi żołnierze są wieczni Czemu walczę by żyć, jeśli żyję tylko by walczyć |
15 Cze 2012, o 18:14 |
|
Walczący z drzewcami
|
To jest głupi pomysł, było już wiele takich tematów. Śmierć ma być śmiercią, musi boleć. Gdyby nie gracze mieli by do niej lekceważący stosunek.
To chyba tyle, standardowa formułka wpisana. Można zamykać _________________ dr 120 |
15 Cze 2012, o 18:16 |
|
Współpracownik Gnarla
|
Wyższe lvle tracą nawet po kilkaset tysięcy expa przy zgonie, jasne, że to wkurza, ale czym byłaby śmierć w tej grze jakby się traciło mało expa? Właściwie zero ryzyka, że mogę coś stracić, bo czymże jest 50k expa jak do kolejnego lvlu brak 10kk.
_________________ Camillus - łucznik 41lvl - s3 - 17-05-2011r zakończenie kariery Qqryq - druid 105lvl - s3 - kanclerz gildii Immortal - 20-07-2012r zakończenie kariery Camillus- druid 58lvl - uk1 - kanclerz gildii LOL Team - 11-09-2012r koniec gry |
15 Cze 2012, o 18:16 |
|
Walczący z drzewcami
|
Ironka gdyby nie to że kusi cię zęby to zamknąć to bym nawet nie pisał.
Pomysł jak dla mnie durny. Zabieranie xp przez śmierć ma odstraszyć graczy od nieprzemyślanych ruchów. Mnie na tyle odstraszyła że mam bardzo mały współczynnik zgonów czyli 99 zgonów na 65 lv większość zdobyte na niskim lv jak jeszcze mało ogarniałem grę. Choć może za mało zabiera bo coraz częściej widać kogoś który nawet nie ma 40 lv a na dz chce iść. _________________ "Warto mieć marzenia" tylko jaka to wartość jak się nic z tego nie ma?? |
15 Cze 2012, o 18:23 |
|
Pogromca Valdaroga
|
no to co, starczy? zamykamy? ;p
|
15 Cze 2012, o 18:23 |
|
Taernijczyk z ekwipunkiem
|
Śmierć w taernie i tak jest łagodna |
15 Cze 2012, o 18:25 |
|
Współpracownik Gnarla
|
zdecydowanie popieram zalozyciela tematu za duzo expa tracimy na zgonach
zrob ankiete i sprawdzimy kto sie zgadza z toba a kto nie _________________ Lex retro non agit, chyba ze w taernie |
15 Cze 2012, o 18:40 |
|
Strona 1 z 3 |
[ 27 posty(ów) ] | Idź do strony 1, 2, 3 Następna |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 45 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |