Strona 1 z 2 |
[ 15 posty(ów) ] | Idź do strony 1, 2 Następna |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
[IDEA] Kolumna debufów/bufów [B]
[IDEA] Kolumna debufów/bufów [B]
Autor | Wiadomość | |
---|---|---|
Uczeń Heremona
|
Witam
Czasami w walkach mamy tak, ze przeciwnik ma na sobie tyle bufów i debufów, ze juz ich nie widać i wychodzą poza ekran, krótkie i dobre rozwiązanie: Kolumna W pierwszej kolumnie - tej od prawej - bufy dochodziłyby do końca zegara, a następne przeskakiwały do drugiej kolumny, i ich linia koncowa kończyłaby się przed zegarem. Suwak Suwak mozna zmienic, ikony będą na osobnym polu, które mozna przesuwać. Mniejsze ikonki Tutaj chyba kazdy wie, zmniejszyć ikony o 25-50% by wszystkie mogłby się zmieścić, lecz tutaj jest juz więcej pracy. Proste i krótkie do zrobienia tez myślę ze łatwe. Komentować. Ostatnio edytowany przez TheDaQ 16 Cze 2012, o 12:40, edytowano w sumie 4 razy |
|
16 Cze 2012, o 08:34 |
|
|
Błądzący w Tunelach
|
Dobry Pomysł popieram cie zeby tak zrobili
_________________ Skazavd s1 Skazadr s1 Wojny przychodzą i odchodzą, a moi żołnierze są wieczni Czemu walczę by żyć, jeśli żyję tylko by walczyć |
|
16 Cze 2012, o 09:14 |
|
|
Uczeń Heremona
|
Nie wiadomo niekiedy jakie buffy zeszły a jakie są
To musi wejść _________________ _______ |
|
16 Cze 2012, o 09:34 |
|
|
Uciekinier Taernijczyk
Rejestracja: 3 Cze 2012, o 13:39 Posty: 1 Podziękowano: 0 raz Otrzymanych podziękowań: 0 raz |
popieram
|
|
16 Cze 2012, o 09:34 |
|
|
|
Dodaj ankiete
Wreszcie VD będzie miał pewność |
|
16 Cze 2012, o 09:36 |
|
|
Błądzący w Tunelach
|
Dobry pomysł. Przydatne dla buferów, którzy nie wiedzą już co dawac bossowi
Sam miałem tak na dz _________________ Sypię piaskiem, okazjonalnie wystrzelę coś z łuku. |
|
16 Cze 2012, o 11:09 |
|
|
Duma Forum!
|
Średnio to wygląda wg. mnie:)
A może lepiej policzyć max ilość debufów/bufów i zeskalować ikonki ? _________________ Kreatywność, obiektywizm, optymizm = TESTER! The First 100 lvl on the Lands of Taern - at 114 the Career has been sacrificed. |
|
16 Cze 2012, o 11:10 |
|
|
Uciekinier Taernijczyk
|
A suwak nie byłby lepszym rozwiązaniem niż 2 kolumny ?
|
|
16 Cze 2012, o 11:34 |
|
|
Jedną nogą w Haligardzie
|
mnie sie podoba jak jest conajwyzej moznazmniejszyc ikonki bufów/debufów
_________________ S1 Garthmogg MO Prawdziwy wojownik nie dobija przeciwnika lecz pomaga mu wstać To znaczy, że nie jestem prawdziwym wojownikiem |
|
16 Cze 2012, o 11:43 |
|
|
Taernijczyk z ekwipunkiem
|
Dla mnie git
_________________ DomanSoS Druid :] 70+ Offline DomanSh Sheed s5 Offline |
|
16 Cze 2012, o 12:30 |
|
|
Strona 1 z 2 |
[ 15 posty(ów) ] | Idź do strony 1, 2 Następna |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 46 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |