Strona 1 z 7 |
[ 68 posty(ów) ] | Idź do strony 1, 2, 3, 4, 5 ... 7 Następna |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
Zmiany na czacie
Zmiany na czacie
Autor | Wiadomość |
---|---|
Taernijczyk z ekwipunkiem
|
Witam.
Chciałabym coś zasugerować twórcom gry. Mianowicie, od jakiegoś czasu zwiększa się liczba osób zmęczonych wpisami niskich lvl na czacie globalnym. Są to wpisy typu " kto na ichi" " kto pomoże" "kto na exp na zamku" "ile macie dedów" itp., które powtarzają się co chwilkę i tworzą tzw. lekki spam. Nie chcę być niemiła ale takie wpisy dla osób z wyższymi lvlami są może nie tyle denerwujące, co hmmm "przeszkadzające". W takim natłoku nie można znaleźć ekipy na jakiegoś większego bossa. Poza tym osoby z lvl 20+ na czacie globalnym raczej nie znajdą kolegów na wspólny exp na zamku, bo na tym czacie przeważnie siedzą osoby z wyższymi lvlami. Więc, proponuję, dla dobra tych wysokich lvli, żeby mogły w spokoju znaleźć ekipę na mocnego bossa i dla niskich lvli, żeby mieli szansę szukać kolegów do pt w swoich przedziałach lvlowych, zmianę podziału na czacie odnośnie lvli. Tzw kurczaczek niech będzie dla postaci do 40-50 lvlu, a global od 40-50 lvl. Myślę, że rozwiąże to wiele problemów na czacie. Proszę o odpowiedzi, ale takie, które coś wniosą do tego tematu. Pozdrawiam _________________ Ostatnio edytowany przez Favilla, 20 Cze 2012, o 12:18, edytowano w sumie 1 raz |
20 Cze 2012, o 11:14 |
|
|
Popieram \o/
_________________ SnoopDog MO 96, Scottyy RYC 77 Koxy S1 |
20 Cze 2012, o 11:19 |
|
Uczeń Heremona
|
Pomysł "godny trzody"
Za duzo do roboty tu nie ma, tylko zmienić próg lvlowy. Niskie lvle szybciej znalazłyby ekipe na duszki, wieze - a hlvle na te większe bossy. Nie wiem czemu, ale ostatnio na globie pełno jest osób o niskich lvlach, które gadają o zamku, dedach przy czym nie łamią regulaminu. |
20 Cze 2012, o 11:19 |
|
|
popieram od 40 na globalnym
|
20 Cze 2012, o 11:20 |
|
Zabójca Tilsai
|
było zmieniane już kiedyś z 10 na 20 tak więc sądze że nie przejdzie
_________________ We are all the same, players in the game. |
20 Cze 2012, o 11:21 |
|
Uczeń Simona
|
Popieram
_________________ THE END |
20 Cze 2012, o 11:22 |
|
|
Albo można stworzyć nowy czat wypraw dla +40 lvl a global i kurczak bedzie do rozmów....
_________________ 100 lvl wbity dnia 08.09.2013 |
20 Cze 2012, o 11:22 |
|
Chodząca legenda
|
Teraz tylko trzeba zmusić te low lvl żeby pisały tylko na wyznaczonym czacie
Technicznie do zrobienia praktycznie nic to nie zmieni _________________ "Fałszywa skromność to najgorszy rodzaj pychy." "Nie znam się, to się wypowiem." "Znam się na wszystkim, na niczym dobrze." |
20 Cze 2012, o 11:23 |
|
Błądzący w Tunelach
|
ja bym zrobił ogólnie nowy czat dla +80lvl
_________________ Madrytczyk S1 Druid - 140 lvl - Life is a sharp sword, on which God wrote the live, love, suffer ... Jesteśmy tylko pionkami na planszy życia... Szczegóły tworzą doskonałość, a doskonałość nie jest szczegółem. - Do serca To weź pomarańczowy... |
20 Cze 2012, o 11:23 |
|
|
bardzo dobry pomysl zwlaszcza widzimy jednak co wyprawiaja te niskie lvl na chacie to sie zalicza o pomste do nieba. znamy na S1 takiego agenta :]. Ale wedlug mnie powinien byc 3 czat bo na kurczaczku pisza gracze ktorzy dopiero zaczynaja wiec ilosc pytan moze zameczyc graczy z lvl 30-50 i moga byc bardzo zniececeni do Tej gry . niech kurczaczek zostanie ale niech zaistnieje trzeci chat dla lvl 55+ takie jest moje zdanie ). od 55 mozna regularnie uczesczac na freda i coraz silniejsze bossy a przed fredem jest smok ktorego mozna spokojnie zrobic 40 lvl we 3 z dr oczywsicie,
|
20 Cze 2012, o 11:24 |
|
Strona 1 z 7 |
[ 68 posty(ów) ] | Idź do strony 1, 2, 3, 4, 5 ... 7 Następna |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 16 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |