Strona 1 z 2 |
[ 16 posty(ów) ] | Idź do strony 1, 2 Następna |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
nowy budynek gildyjny
nowy budynek gildyjny
Autor | Wiadomość |
---|---|
Błądzący w Tunelach
|
Wpadłem na taki pomysł żeby nowym budynkiem gildyjnym była kopalnia kamienia uważam ze ten budynek był by przydatny.Kopalnia by na 1 poziomie dawałaby 40 kamienia na godzinę tak jak żelazo i kryształy.
_________________ Skazavd s1 Skazadr s1 Wojny przychodzą i odchodzą, a moi żołnierze są wieczni Czemu walczę by żyć, jeśli żyję tylko by walczyć |
27 Cze 2012, o 12:46 |
|
Jedną nogą w Haligardzie
|
Wydaje mi sie ale czy takiego budynku juz nie ma ? Dlatego jestem na NIE
_________________ S1 Garthmogg MO Prawdziwy wojownik nie dobija przeciwnika lecz pomaga mu wstać To znaczy, że nie jestem prawdziwym wojownikiem Ostatnio edytowany przez Garthmogg, 27 Cze 2012, o 12:50, edytowano w sumie 1 raz |
27 Cze 2012, o 12:49 |
|
Błądzący w Tunelach
|
nie ma dlatego chce zeby powstał
_________________ Skazavd s1 Skazadr s1 Wojny przychodzą i odchodzą, a moi żołnierze są wieczni Czemu walczę by żyć, jeśli żyję tylko by walczyć |
27 Cze 2012, o 12:49 |
|
Błądzący w Tunelach
|
Odawajcie swój głos w ankiecie dzieki
27 Cze 2012, o 12:51 |
|
Uczeń Heremona
|
Jest taki:
http://www.wiki.taern.pl/index.php/Gild ... i_Gildyjne możesz wybudować albo kamieniołom albo tartak _________________ REDDE, QUOD DEBES ACCUSARE NEMO SE DEBET ACTUS HOMINIS,NON DIGNITAS IUDICETUR DA MIHI FACTUM, DABO TIBI IUS |
27 Cze 2012, o 12:51 |
|
Błądzący w Tunelach
|
tak wiem o tym ale by się przydało jeszcze jedno miejsce na ten budynek ponieważ by było ułatwieniem bo gracz który jest w gildi musi zbierać surowce,złoto i wpłacać złoto a przy okazji wbijać sobie lvl i zbierać złoto na nowe eq i by nowe miejsce na Kopalnie kamienia przydałby się i byłoby ułatwieniem dla graczy.
Jesli mozecie prosze klikac beczki jesli dobry pomysł:D _________________ Skazavd s1 Skazadr s1 Wojny przychodzą i odchodzą, a moi żołnierze są wieczni Czemu walczę by żyć, jeśli żyję tylko by walczyć |
27 Cze 2012, o 12:55 |
|
Walczący z drzewcami
|
za lekko bys mial kopalnia sa dodatkiem i musisz wybrac ktore surowce bedziesz sam wydobywal, a na ktore poswiecisz czas/kase zeby zebrac/kupic temat i ankieta bez sensu
_________________ Markko VD 122 Laraks ON Caandy Drut 79 Laraks ON Barb 140 Laraks ON Pasionat zasiadania i Oszukanista/Legalista |
27 Cze 2012, o 12:59 |
|
Błądzący w Tunelach
|
ale jakby powstał ten budynek byś musiał wtedy zbierać żelazo,jedzenie i kasę dla gildi
27 Cze 2012, o 13:01 |
|
Walczący z drzewcami
|
słucham i nie wieżę wytlumacze to lopatologicznie
mozesz wybudowac 2 dowolne kopalnie to jaka wybudujesz to juz zalezy od ciebie nie ma mozliwosci i mam nadzieje ze nie bedzie dodania nowej kopalni (tu mała podpowiedz krysztaly i drewno) to ty tez masz poswiecić swój czas na rozbudowe gildi a nie walnac sobie wszystkie kopalnie i czekac niech rosnie po to sa zlecenia zebys jesli nie masz danej kopalni zebyś poswiecił czas na zebranie/kupienie brakujacej ci surki moze jesio dodajmy sklep miesny po co masz karmic swoje pety niech same sie karmia _________________ Markko VD 122 Laraks ON Caandy Drut 79 Laraks ON Barb 140 Laraks ON Pasionat zasiadania i Oszukanista/Legalista |
27 Cze 2012, o 13:34 |
|
Mistrz Gry
|
To może kopalnię złota i platyny żeby nie zbierać i nie kupować... Pomysł równie genialny co polski program podboju Marsa...
_________________ |
27 Cze 2012, o 14:37 |
|
Strona 1 z 2 |
[ 16 posty(ów) ] | Idź do strony 1, 2 Następna |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 33 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |