![]() |
Strona 1 z 1 |
[ 5 posty(ów) ] |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
Mam pewien pomysł dotycząćy handlu w grze
Autor | Wiadomość |
---|---|
Taernijczyk z ekwipunkiem
Rejestracja: 1 Lip 2012, o 02:04 Posty: 10 Podziękowano: 0 raz Otrzymanych podziękowań: 0 raz Nick w grze: Latex ![]() |
Otóż wkurza mnie strasznie pisanie po 2 godziny np. ,, kupie derengil U "
nie lepiej by było wprowadzić do gry aukcje? w ratuszu lub specjalnym budynku(np. dom aukcyjny) byłby npc(aukcjoner) u którego klikamy ,,pokarz aukcje" i wyświetla się tabelka w której wpisujemy nazwę przedmiotu którego poszukujemy. potem pokazuje nam listę,na której będą oferty od sprzedających(ci za to mogliby wystawiać itemki u tego aukcjonera np opcja(chcę wystawić przedmiot na aukcje) np. wpisuje derengil (aha i jeszcze by się przydała możliwość zaznaczenia czy item ma być u czy nu) i wyświetla się lista.a na niej te oferty i obok przycisk ,,kup" myślę że bardzo by to ułatwiło grę sprzedającym jak i kupującym a gra stała by się przyjemniejsza ![]() _________________ Postacie: Latex - łucznik lvl48 S7 |
1 Lip 2012, o 02:17 |
![]() |
![]() |
|
Współpracownik Gnarla
![]() |
mialo to byc jako targ
|
1 Lip 2012, o 02:18 |
![]() |
![]() |
|
Błądzący w Tunelach ![]() Rejestracja: 27 Lis 2011, o 01:14 Posty: 145 Miejscowość: Włocławek Podziękowano: 14 razy Otrzymanych podziękowań: 4 razy Nick w grze: Shunx ![]() |
mi sie podoba tak jak jest nie mozesz kupic czegos idz dropnac lub zbierz ekipe jesli chodzi o silniejsze bossy
_________________ Skazavd s1 Skazadr s1 Wojny przychodzą i odchodzą, a moi żołnierze są wieczni Czemu walczę by żyć, jeśli żyję tylko by walczyć |
1 Lip 2012, o 10:50 |
![]() |
![]() |
|
Jedną nogą w Haligardzie ![]() Rejestracja: 9 Kwi 2012, o 10:57 Posty: 44 Miejscowość: Lublin Podziękowano: 218 razy Otrzymanych podziękowań: 7 razy Nick w grze: Ikcylgyrg ![]() |
Pomysł dobry, ale był już 127367162491878 razy. Czekamy na zamknięcie.
_________________ "You have enemies? Good. That mean you've stood up for something, sometime in your life." - Winston Churchill "There is no time to remedy our enemies' ignorance. Blast it out of them" - Aurelia |
1 Lip 2012, o 11:31 |
![]() |
![]() |
|
Współpracownik Gnarla ![]() Rejestracja: 19 Lis 2010, o 23:14 Posty: 173 Miejscowość: Kabaty Podziękowano: 12 razy Otrzymanych podziękowań: 43 razy ![]() |
pomysł supcio
i mógłbys kupic na nim słownik ortograficzny np p.s +1 ![]() p.s2 temat do zamkniecia ![]() Nie musisz wyręczać modków daj nam się wykazać. A dla twórcy tematu polecam opcje szukania. Pirek. _________________ Lex retro non agit, chyba ze w taernie ![]() |
1 Lip 2012, o 11:38 |
![]() ![]() |
![]() |
|
![]() |
Strona 1 z 1 |
[ 5 posty(ów) ] |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 5 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |