Strona 1 z 1 |
[ 7 posty(ów) ] |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
Zadania
Autor | Wiadomość |
---|---|
Taernijczyk z ekwipunkiem
Rejestracja: 3 Lip 2012, o 10:49 Posty: 17 Podziękowano: 0 raz Otrzymanych podziękowań: 0 raz |
Oto moja 1 wizja, a mianowicie mam takie pytanie, czy nie byloby wygodniej gdyby pojawila sie pewna zakladka w misjach informujaca o zadaniach aktualnych oraz obok osobie u ktorej mozemy je dostac? wskakujac na kolejne poziomy znowu latamy po miescie i szukamy, a dzieki takiej zakladce mamy podana wyraznie osobe, znajdujemy ja i cieszymy sie gra;)
Co o tym sadzicie? |
3 Lip 2012, o 12:59 |
|
Walczący z drzewcami
|
jeszcze niech bedzie napisane gdzie mamy isc, z kim pogadac, ktora opcje rozmowy wybrac najlepiej, z czym bedziemy walczyc itd
jak chcesz zobaczyc dostepne dla Ciebie questy otworz wiki.. _________________ Koko: kuki jak nazwac gildie? -nie wiem, czy to wazne? .. -dlaczego nazwales nasza gildie NoName? -bo to gildia bez nazwy, ona nie jest wazna, tylko osoby ktore w niej sa Dzieki. Wszystkim. |
3 Lip 2012, o 13:01 |
|
Rejestracja: 3 Lip 2012, o 10:49 Posty: 17 Podziękowano: 0 raz Otrzymanych podziękowań: 0 raz |
Oj juz bez przesady ale kiedy majac 20lvl odkrywasz zadanie z 5lvl to jest to porazka psuje zabawe;) a majac info robisz zadania od slabszych i w ten sposob utrzymujesz taki porzadek;)
|
3 Lip 2012, o 13:49 |
|
|
wiki.taern.pl polecam i Questy zajrzyj
|
3 Lip 2012, o 13:54 |
|
Wam latwo mowic ale kiedy ktos ma wolny internet nie moze miec 2 zakladki otwartej grajac;)
|
3 Lip 2012, o 14:00 |
|
Błądzący w Tunelach
|
To sobie najpierw przejrzyj questy, a potem zacznij grać
+1 |
3 Lip 2012, o 14:10 |
|
Uczeń Simona
Rejestracja: 12 Kwi 2012, o 08:53 Posty: 54 Miejscowość: 3city Podziękowano: 7 razy Otrzymanych podziękowań: 0 raz |
Tak jak napisali wszyscy gracze, zmiana nic nie wniesie. Proponuje zaglądać czasami na wiki.taern.pl. Zamykam
_________________ Pabli [S4] - Ryc 54 lvl - ON Zwycięzca turnieju 3vs3 - 23.05.2012 |
3 Lip 2012, o 15:09 |
|
Strona 1 z 1 |
[ 7 posty(ów) ] |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 51 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |