Strona 1 z 1 |
[ 10 posty(ów) ] |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
Nowe Questy
Autor | Wiadomość |
---|---|
Błądzący w Tunelach
|
Witam. Gram 5 dni , ale z mojego odczucia brakuje questow na lv 20 w gore. Przydaloby sie ok 3 questy na kazdy lv od 20. wtedy ludzie majacy wieksza satysfakcje z expa na quescie mieliby co robic .
_________________ You can't kill me cause I was born dead Mag Ognia - 116LvL |
3 Lip 2012, o 13:20 |
|
Uciekinier Taernijczyk
|
Questów Ci wystarczy na 20 lvl . Jak na 40 się nalatasz po wszystkich mapkach to zmienisz zdanie co do questów . Chociaż wydaje mi się, że jest trochę za dużo q na te lvl-e 10-15.
|
3 Lip 2012, o 13:30 |
|
Błądzący w Tunelach
|
Wedlug mnie questow nigdy dosc, stanowia one to przewazajaca czesc fabuly , ktora mnie przyciagnela do tej gry
_________________ You can't kill me cause I was born dead Mag Ognia - 116LvL |
3 Lip 2012, o 13:36 |
|
Taernijczyk z ekwipunkiem
Rejestracja: 3 Lip 2012, o 10:49 Posty: 17 Podziękowano: 0 raz Otrzymanych podziękowań: 0 raz |
questy tworza fajna atmosfere szczegolnie jak sie zbiera ekipe i pomaga;) jedynie co mnie przytlacza sa zadania, ktore na poczatku nie robilem majac 15lvl je odkrylem i dodaja po 100 doswiadczenia kiedy taka ilosc na takim poziomie to nic;)
|
3 Lip 2012, o 13:43 |
|
Uciekinier Taernijczyk
|
No ale questów się nie robi z dnia na dzień . Musielibyście troche poczekać na takie questy
|
3 Lip 2012, o 13:44 |
|
Walczący z drzewcami
|
To, że questów nigdy dość, i, że przydałyby się nowe to żadna ameryka. Ciągle pisane są i dodawane nowe. Najczęściej pisane są oczywiście tak, by zagospodarować nowe mapki, ale na niższe lvle również.
Ponadto, planowana jest przebudowa Alaril, które jak wiadomo jest krainą na 20lvl+~~ W związku z czym można się spodziewać nowej porcji questów w tej krainie. _________________ Fiefiór -s3 http://www.youtube.com/watch?v=bmhVqOY22l8 |
3 Lip 2012, o 14:24 |
|
Błądzący w Tunelach
|
Indywiduum napisał(a): To, że questów nigdy dość, i, że przydałyby się nowe to żadna ameryka. Ciągle pisane są i dodawane nowe. Najczęściej pisane są oczywiście tak, by zagospodarować nowe mapki, ale na niższe lvle również. Ponadto, planowana jest przebudowa Alaril, które jak wiadomo jest krainą na 20lvl+~~ W związku z czym można się spodziewać nowej porcji questów w tej krainie. Bardzo ciekawa wiadomosc odnosnie mojej uwagi co do questow 20+ oprocz tych questow cos ciekawego bedzie w tej przebudowie? _________________ You can't kill me cause I was born dead Mag Ognia - 116LvL |
3 Lip 2012, o 15:10 |
|
|
poczytaj sam
|
3 Lip 2012, o 20:17 |
|
Błądzący w Tunelach
|
No jak grasz 5 dni to jeszcze nie wiele wiesz Qestów jest dużo masz tu link do wiki http://wiki.taern.pl/index.php/Questy(zadania) (nie wiem czy znasz) , ale za samo odkrycie forum gz
_________________ Kto walczy z potworami, ten niechaj baczy, by przy tym samemu nie stać się potworem. |
3 Lip 2012, o 20:43 |
|
Duma Forum!
|
Ja tylko dodam, ze ma byc pociagniety watek glowny od poczatkow w Haligardzie (Na ladzie, Simon mowi) az do questow odnosnie watku glownego na mid poziomy (Ku chwale Ojczyzny!, W obronie kobiety itd.), a wiec beda to prawdopodobnie questy w wiekszosci na poziomy 10-30.
|
4 Lip 2012, o 07:40 |
|
Strona 1 z 1 |
[ 10 posty(ów) ] |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 49 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |