Strona 1 z 1 |
[ 4 posty(ów) ] |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
wierzchowce :)
Autor | Wiadomość |
---|---|
Taernijczyk z ekwipunkiem
|
witam mam taki pomysł na nowy budynek gildiowy odnosnie wierzchowcow
mozna by było szybciej poruszac sie po mapach taernu z pozdrowieniami Poznane a i jak by weszły herby gildi fajnie by było jak by mozna je dodawac na peleryne ) |
6 Lip 2012, o 01:28 |
|
Walczący z drzewcami
|
Pomysl dobry. Bylby to taki drvgi pet, na jednym sie poruszamy, a z drugim walczymy.
|
6 Lip 2012, o 07:03 |
|
Uczeń Heremona
|
Dobry, niedobry, w każdym razie nienowy viewtopic.php?f=121&t=17747&p=118878&hilit=ko%C5%84#p118878 a także viewtopic.php?f=121&t=16195&p=109355&hilit=ko%C5%84#p109355 .
Jak dla mnie świat jest wciąż za mały żeby trzeba było wprowadzać takie udogodnienia. Od biedy można powiedzieć, że wystarczy wieża teleportacji a dodanie czegoś w miarę powszechnego i taniego doprowadzi do tego, że stanie się ona zbędna. _________________ REDDE, QUOD DEBES ACCUSARE NEMO SE DEBET ACTUS HOMINIS,NON DIGNITAS IUDICETUR DA MIHI FACTUM, DABO TIBI IUS |
6 Lip 2012, o 07:17 |
|
Uczeń Simona
|
Z herbem nawet mi się podoba ale to zależy od GM'ów i raczej nie będzie wprowadzone. A co do peta to jak up za mały świat gry .
_________________ Druid 45 rośnie |
6 Lip 2012, o 08:57 |
|
Strona 1 z 1 |
[ 4 posty(ów) ] |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 39 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |