![]() |
Strona 1 z 2 |
[ 14 posty(ów) ] | Idź do strony 1, 2 Następna |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
Torba na ramie
Autor | Wiadomość |
---|---|
Walczący z drzewcami ![]() Rejestracja: 20 Lut 2012, o 21:01 Posty: 232 Miejscowość: Świniarsko Podziękowano: 36 razy Otrzymanych podziękowań: 30 razy ![]() |
Witam.Mam pomysł na torbe na ramie.
Załącznik: torba.png Trochę głupio to wygląda jak ktos rzuca kamieniami, a te kamienie są brane z ,,nikąd'';tak samo jest ze zmianą broni,jak to np rb rycek... zmienia młotek na smoczą tarcze i miecz pinari. Nie posiadasz wymaganych uprawnień, by zobaczyć pliki załączone do tej wiadomości. _________________ – To wódka? – słabym głosem zapytała Małgorzata.(...) – Na litość boską, królowo – zachrypiał – czy ośmieliłbym się nalać damie wódki? To czysty spirytus. Matyasek-Barbarzyńca 87 lvl - W stanie spoczynku KebabButche-Mag Ognia 57lvl - Ciągle w grze |
5 Lip 2012, o 11:45 |
![]() |
![]() |
|
Błądzący w Tunelach ![]() Rejestracja: 27 Lis 2011, o 01:14 Posty: 145 Miejscowość: Włocławek Podziękowano: 14 razy Otrzymanych podziękowań: 4 razy Nick w grze: Shunx ![]() |
Taki sobie ten pomysł i pomyśl jak głupio bedzie wygladac torba u ryca itd
_________________ Skazavd s1 Skazadr s1 Wojny przychodzą i odchodzą, a moi żołnierze są wieczni Czemu walczę by żyć, jeśli żyję tylko by walczyć |
5 Lip 2012, o 11:48 |
![]() |
![]() |
|
Zabójca Tilsai ![]() Rejestracja: 9 Kwi 2012, o 17:58 Posty: 769 Miejscowość: Gdańsk Podziękowano: 454 razy Otrzymanych podziękowań: 384 razy Nick w grze: Maldito ![]() |
Kamienie zbiera z ziemi a ja nie chce biegać z torbą po taernie
![]() _________________ Gram od: 2011-04-13 ![]() PEWNE INFORMACJE POZOSTANĄ UKRYTE ! ; ) MALDITO OSTLOR 101 TOLNOR 60 HELLSINGMO OSTLOR 44 VIP OSTLOR 37 OZ TOLNOR 31 |
5 Lip 2012, o 12:00 |
![]() |
![]() |
|
Błądzący w Tunelach ![]() Rejestracja: 27 Lis 2011, o 01:14 Posty: 145 Miejscowość: Włocławek Podziękowano: 14 razy Otrzymanych podziękowań: 4 razy Nick w grze: Shunx ![]() |
no hehe szkoper wejdz na mój temat jak mozesz i napisz co brakuje:D
_________________ Skazavd s1 Skazadr s1 Wojny przychodzą i odchodzą, a moi żołnierze są wieczni Czemu walczę by żyć, jeśli żyję tylko by walczyć |
5 Lip 2012, o 12:02 |
![]() |
![]() |
|
Walczący z drzewcami ![]() Rejestracja: 29 Gru 2010, o 10:13 Posty: 323 Podziękowano: 50 razy Otrzymanych podziękowań: 115 razy Nick w grze: Doneu ![]() |
Pomysl idiotyczny. Mozna wykorzystac pomysl HELLSINGA
|
5 Lip 2012, o 12:05 |
![]() |
![]() |
|
Współpracownik Gnarla ![]() Rejestracja: 21 Gru 2011, o 09:54 Posty: 190 Miejscowość: Nawet google nie widzą Podziękowano: 20 razy Otrzymanych podziękowań: 28 razy Nick w grze: Mashtall Serwer: HardCore ![]() |
Mi tam pomysł sie podoba ale nie torba na ramie a w eq w krtórej można by kupować kamienie więcej zabawy by bylo oczywiście torba by nic nie wazyła poneważ w takim wypadku szkoda by bylo na nia miejsca lepiej by było zakupić łuk dla fizola mam na mysli barbe i rycka
![]() ![]() _________________ Wracam do gry ze zdwojoną siłą ! W głębi serca zawsze będę jednym z graczy Mielonych |
5 Lip 2012, o 12:20 |
![]() ![]() |
![]() |
|
Zabójca Tilsai ![]() Rejestracja: 13 Paź 2011, o 22:01 Posty: 799 Podziękowano: 66 razy Otrzymanych podziękowań: 195 razy Nick w grze: Eld ![]() |
teletubiś biegał z torbą i wiadomo jak jest postrzegany
![]() _________________ We are all the same, players in the game. |
5 Lip 2012, o 12:21 |
![]() |
![]() |
|
Uczeń Heremona ![]() Rejestracja: 27 Lut 2011, o 10:24 Posty: 627 Miejscowość: Mokradła . Podziękowano: 101 razy Otrzymanych podziękowań: 154 razy Nick w grze: DaQu Serwer: Tolnor ![]() |
To ja poprosze wózek dziecięcy, nie mam gdzie chować moich broni, i innych dupereli - tak będzie szybciej, a ze lato to będzie mi lzej - wszystko muszę na plecach nosić.
@ Edit Pomysł nazwe - " Na Złomiarza " |
5 Lip 2012, o 12:22 |
![]() |
![]() |
|
Uczeń Simona ![]() ![]() |
Moim zdaniem pomysł zbędny...
Ps. Proszę Cię zmień tytuł ![]() _________________ Gram ,,4fun"... Rycerz s3,spamer,nup,wielbiciel erpegów, i bijatyk typu ,,pancz,pancz,pancz-pancz,kik,pancz" Wróciłem ![]() Pomogłem? Kliknij kufelek przy mojej wiadomości. >>>Znany jako Advocate s3<<< |
5 Lip 2012, o 13:17 |
![]() |
![]() |
|
Błądzący w Tunelach ![]() Rejestracja: 14 Paź 2011, o 18:08 Posty: 145 Miejscowość: Wojnicz Podziękowano: 63 razy Otrzymanych podziękowań: 49 razy ![]() |
Pomysl słaby. Lepiej zostawić tak jak jest :p
_________________ Sypię piaskiem, okazjonalnie wystrzelę coś z łuku. |
5 Lip 2012, o 22:24 |
![]() |
![]() |
|
![]() |
Strona 1 z 2 |
[ 14 posty(ów) ] | Idź do strony 1, 2 Następna |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 5 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |