Strona 1 z 1 |
[ 4 posty(ów) ] |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
Pet-nietoperek!
Autor | Wiadomość |
---|---|
Walczący z drzewcami
|
Moim pomysłem jest zwiększenie kondycji i many u nietoperka na np.700 bo jest to jedyny pet,który jest dystansowy(nie liczę gildyjnych).Ktos napisze,,to kup se gildyjne''ja nie doładowuje platki...więc nie kupie sobie raczej zadnego petka gildyjnego.Komentowac!
_________________ – To wódka? – słabym głosem zapytała Małgorzata.(...) – Na litość boską, królowo – zachrypiał – czy ośmieliłbym się nalać damie wódki? To czysty spirytus. Matyasek-Barbarzyńca 87 lvl - W stanie spoczynku KebabButche-Mag Ognia 57lvl - Ciągle w grze |
8 Lip 2012, o 22:18 |
|
Walczący z drzewcami
|
Ogar lepszy,nie wali dystansowo,to fakt ale za to ma ryk itp. A ma dobre staty i ciosy a jak chcesz duże staty nietoperka to mu lvl wbijaj
_________________ Stachubrach-Łucznik [85] OFF Pomogłem? Podoba się? Daj ku f e l k a. Mój kanał na YT: http://www.youtube.com/channel/UC4rLfyOMgD-2IhDf0b6YxOw/feed |
8 Lip 2012, o 22:44 |
|
Walczący z drzewcami
|
Pytanie:Czy nietopkowi podskoczy konda i mana?:P
_________________ – To wódka? – słabym głosem zapytała Małgorzata.(...) – Na litość boską, królowo – zachrypiał – czy ośmieliłbym się nalać damie wódki? To czysty spirytus. Matyasek-Barbarzyńca 87 lvl - W stanie spoczynku KebabButche-Mag Ognia 57lvl - Ciągle w grze |
9 Lip 2012, o 08:27 |
|
Pogromca Valdaroga
|
tak podskoczy mu, jak tylko wbije większy lvl
Zwiększenie statystyk bazowych nie wchodzi w grę . |
9 Lip 2012, o 08:52 |
|
Strona 1 z 1 |
[ 4 posty(ów) ] |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 79 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |