Strona 1 z 1 |
[ 7 posty(ów) ] |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
Arena
Arena
Autor | Wiadomość |
---|---|
Błądzący w Tunelach
|
Mam taki pomysł bo na arenie można walczyć 1vs1 poza turniejami a ja chce żeby mogli walczyć 2vs2,3vs3itd poza turniejami i to by był taki trening jak walczyć w turniejach z rożnymi profami itd.
Co wy na to fajny pomysł? Oddawać głosy w ankiecie i komentarze pisać _________________ Skazavd s1 Skazadr s1 Wojny przychodzą i odchodzą, a moi żołnierze są wieczni Czemu walczę by żyć, jeśli żyję tylko by walczyć Ostatnio edytowany przez DeathBlack, 7 Lip 2012, o 16:24, edytowano w sumie 1 raz |
7 Lip 2012, o 16:20 |
|
Taernijczyk z ekwipunkiem
Rejestracja: 27 Mar 2012, o 17:16 Posty: 23 Podziękowano: 0 raz Otrzymanych podziękowań: 0 raz |
Było Było i jeszcze raz było. ALE JESTEM NA TAK
|
7 Lip 2012, o 16:22 |
|
Zabójca Tilsai
|
Jest nawet taki pokój na arenie ale z przyczyn niewiadomych cały czas zamkniety :p
_________________ Gram od: 2011-04-13 PEWNE INFORMACJE POZOSTANĄ UKRYTE ! ; ) MALDITO OSTLOR 101 TOLNOR 60 HELLSINGMO OSTLOR 44 VIP OSTLOR 37 OZ TOLNOR 31 |
7 Lip 2012, o 17:01 |
|
Błądzący w Tunelach
|
Dobry pomysł.Można by było walczyć w większym gronie:)
Ankieta jeszcze lepsza "możesz wybrać 2 odpowiedzi" No to tak/tak. _________________ Arkern - łucznik 94lv. [zw] „zdechłem.." |
7 Lip 2012, o 17:16 |
|
Współpracownik Gnarla
|
mozna walczyc na red zonie :d
dla chcacego nic trudnego a strata expa zenujaco niska jesli nie chcesz zeby dolaczali to zablokuj team (a jesli dolaczy gildia/znajomi to ich zmien bo skoro im cos mowisz to chyba tak powinno byc ) ale generalnie pomysl ok ale pewnie niepredko wprowadzony bedzie Pzdr _________________ Lex retro non agit, chyba ze w taernie |
7 Lip 2012, o 17:19 |
|
Błądzący w Tunelach
|
Death to już jest kompletny nieogar... Przecież
masz pokój walk na arenie więcej niż 1vs1 i jakbyś łaskawie kliknął myszką to jest napisane, że "ten pokój jest zamknięty"... |
7 Lip 2012, o 18:13 |
|
Mistrz Gry
|
Pokój walk drużynowych już jest tylko zamknięty czyli w przyszłości będzie ale są ważniejsze rzeczy choćby nowe Alaril czy podklasy...
Zamykam bo to nic odkrywczego... _________________ |
7 Lip 2012, o 22:19 |
|
Strona 1 z 1 |
[ 7 posty(ów) ] |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 85 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |