Strona 1 z 3 |
[ 25 posty(ów) ] | Idź do strony 1, 2, 3 Następna |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
Podglądanie ekwipunku
Autor | Wiadomość |
---|---|
Jedną nogą w Haligardzie
|
Mój pomysł jest prosty i czysto kosmetyczny. Mianowicie, mówię o dodaniu opcji obejrzenia czyjegoś założonego EQ. Odbywałoby się to za zgodą noszącego. Ułatwiło by to pomaganie w rozdawaniu pkt oraz w zwykłym chwaleniu się ekwipunkiem. Zmniejszy to również liczbę oszustw typu "chodź pokazać ten miecz".
P.S. Szukajka nie pokazała podobnych propozycji. _________________ "You have enemies? Good. That mean you've stood up for something, sometime in your life." - Winston Churchill "There is no time to remedy our enemies' ignorance. Blast it out of them" - Aurelia |
9 Lip 2012, o 22:18 |
|
Pogromca Valdaroga
|
Prosisz kogoś o pokazanie, druga osoba robi screen swojemu eq, wysyła i masz - możesz patrzeć do woli...
_________________ Buszcik - BuszcikMag - BuszVd s2 -- Busio s0 |
9 Lip 2012, o 22:27 |
|
Walczący z drzewcami
|
Takie rozwiązanie działa przynajmniej w dwóch grach (co ja grałem) na podobnych zasadach.
Na ss nie sprawdzisz dokładnie ulepszeń i jakie statystyki dokładnie daje (lv przedmiotu, poziom ulepszeń). Poza tym mi się nigdy nie chce robić ss nawet jak dropne 3 rary. Jestem za ale do wprowadzenia w dalekiej przyszłości miedzy czasie. _________________ "Warto mieć marzenia" tylko jaka to wartość jak się nic z tego nie ma?? |
9 Lip 2012, o 23:09 |
|
Chodząca legenda
|
Dla mnie zbędna sprawa, można przecież eq pokazać przy handlu albo napisać, jak ktoś nie wierzy to trudno.
_________________ Mój kanał na YT Życie jest jak szachy: albo posuwasz królową, albo bijesz konia. Życie jest jak szachy: najbardziej żałujemy ruchów, których nie możemy cofnąć. Prawdziwie wolnym człowiekiem jest tylko ten, kto nikogo nie kocha. |
9 Lip 2012, o 23:35 |
|
Uciekinier Taernijczyk
|
Sposób był zastosowany w diablo3, al nie wiem czy by się to tu przyjęło. Wszystko wyraźnie widać po mini postaciach. Jakie rary etc. Oprócz tych paru, ale zawsze jest opcja handlu tak jak wspomniano wyżej.
_________________ |
9 Lip 2012, o 23:37 |
|
Administrator
|
jeśli ktoś chce to sam pokazuje.
Ja bym nie chciał by mnie ktoś sobie oglądał "od wewnątrz". jestem na nie. _________________ Administrator Team Speak`a - masz kłopot napisz KLIK! Administrator Facebook - KLIK! *** "Zło jest złem - mniejsze czy większe nie ma różnicy. Jak to ocenić? Czy to w ogóle możliwe? Jeśli mam wybierać między złem a złem, to wolę nie wybierać wcale." |
10 Lip 2012, o 13:19 |
|
Błądzący w Tunelach
|
Dla mnie OK. Jeśli właściciel wyrazi na to zgodę, to czemu nie?
_________________ Sypię piaskiem, okazjonalnie wystrzelę coś z łuku. |
11 Lip 2012, o 10:00 |
|
Walczący z drzewcami
|
Zbędne. Czemu noby mają mnie oglądać i potem mi jeszcze bardziej spamować? (Wiem, że za zgodą, ale jakieś okno/dymek/chmurka/napis cokolwiek musi mi komunikować o tym, że ktoś chce zobaczyć moje eq. Gdybym zignorował bądź anulował zaraz bedzie na priv "ej pokasz eq" "pokasz" "no weś" "a pomorzesz w quescie?"). Wolę, aby Drygu pracował nad nowymi instami i rzeczami które są potrzebne, a nie pierdołami.
Jestem na NIE. _________________ BloodlineMage s2 86 mo OFF UndeadMage s4 121 mo OFF UndeadPonyH Ostlor 123 łucznik Undi EU 62 druid OFF Undiii Ostlor 40 Ryc |
11 Lip 2012, o 10:16 |
|
Pogromca Valdaroga
|
Tez uwazam, ze to niepotrzebne, jeszcze gracze zaczęliby używać tego do lagowania innych:p
|
11 Lip 2012, o 17:20 |
|
Taernijczyk z ekwipunkiem
|
Również uważam że to jest nie potrzebne,teraz niech Drygu ma czas na nowe insty/podklasy tak jak to Undead powiedział.
|
11 Lip 2012, o 17:47 |
|
Strona 1 z 3 |
[ 25 posty(ów) ] | Idź do strony 1, 2, 3 Następna |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 35 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |