![]() |
Strona 1 z 1 |
[ 6 posty(ów) ] |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
Witam
Witam
Autor | Wiadomość |
---|---|
Błądzący w Tunelach
Rejestracja: 18 Lip 2012, o 11:13 Posty: 96 Podziękowano: 16 razy Otrzymanych podziękowań: 7 razy Nick w grze: Przemyslaf ![]() |
Mój pomysł polega na zrobieniu programu który ładuje wszystkie instancje i moby
to dla graczy takich jak ja mam słaby internet i wszystko się długo ładuje albo wcale się nie wczytuje . Coś takiego jak w metinie Każdemu takiemu graczowi odchodzi chęć gry wiedz proszę zrobić coś takiego ![]() _________________ Kawa będzie mocniejsza jeżeli zamiast cukru dodasz amfetaminy Grzyby są różne: jedne nakarmią, inne film wyświetlą... - Jaki jest najlepszy hamulec świata? - Kobieca dłoń. Raz chwyci i już stoi... |
18 Lip 2012, o 11:29 |
![]() |
![]() |
|
Walczący z drzewcami ![]() Rejestracja: 29 Gru 2010, o 10:13 Posty: 323 Podziękowano: 50 razy Otrzymanych podziękowań: 115 razy Nick w grze: Doneu ![]() |
Twoje rozwiązanie nie będzie optymalne. Zanim graczowi naładują się instancje i moby to trochę minie. Lepiej jak wczytuje się powoli. Jestem teraz użytkownikiem darmowego internetu Aero2, którego szybkość nie zachwyca, a gra chodzi w miarę szybko.
|
18 Lip 2012, o 11:33 |
![]() |
![]() |
|
Uczeń Heremona ![]() Rejestracja: 15 Lis 2011, o 09:33 Posty: 494 Miejscowość: Kameneak Podziękowano: 143 razy Otrzymanych podziękowań: 106 razy Nick w grze: Crossborn ![]() |
Moim daniem głupi pomysł, kiedy jestem na inscie i mnie wyloguje poprzez wyłączenie listwy lub chwilowe odcięcie prądu wszystkie miejsca muszą się odnowa ładować lecz każda dopiero po wejściu, przez twój pomysł instancja by mi zniknęła a ekipa by się rozeszła...
_________________ _______ |
18 Lip 2012, o 11:50 |
![]() ![]() |
![]() |
|
Jedną nogą w Haligardzie ![]() Rejestracja: 9 Kwi 2012, o 10:57 Posty: 44 Miejscowość: Lublin Podziękowano: 218 razy Otrzymanych podziękowań: 7 razy Nick w grze: Ikcylgyrg ![]() |
Ja mam pomysł, korzystaj z szukajki.
_________________ "You have enemies? Good. That mean you've stood up for something, sometime in your life." - Winston Churchill "There is no time to remedy our enemies' ignorance. Blast it out of them" - Aurelia |
18 Lip 2012, o 11:50 |
![]() |
![]() |
|
Duma Forum! ![]() Rejestracja: 8 Lis 2010, o 01:32 Posty: 4230 Miejscowość: Cagliharmon Podziękowano: 107 razy Otrzymanych podziękowań: 303 razy ![]() |
1. Jednorazowe zaladowanie tego wszystkiego zajeloby Ci baaaardzo duzo czasu.
2. Nowe instancje i tak zawsze musza sie ladowac na nowo. 3. Nie wiem, czy bys to wszystko pomiescil, bo to sa grube mb danych (posiadacze limitu transferu byliby ugotowani). 4. Metin nie ma przypadkiem klienta? Bo tu administracja juz dawno temu napisala, ze zadnego klienta w Taern nie ma i nie bedzie. |
18 Lip 2012, o 15:14 |
![]() |
![]() |
|
Pogromca Valdaroga ![]() ![]() |
Używamy opcji szukaj kolego.
Taka opcja nie wchodzi w grę. |
18 Lip 2012, o 15:41 |
![]() |
![]() |
|
![]() |
Strona 1 z 1 |
[ 6 posty(ów) ] |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 2 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |