Strona 1 z 1 |
[ 3 posty(ów) ] |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
Nowe grupy w grobowcu
Autor | Wiadomość |
---|---|
Walczący z drzewcami
|
Witam. W drodze na duszki są max 4 moby w grp, więc pomyślałem żeby może powstały 5,a także jakieś inne kombinacje. Oto pare moich propozycji składów:
I Od góry: -Ogr Wojownik -Upadły Rycerz -Upadły Kusznik -Upadły Rycerz -Ogr Strażnik II (nieco mocniejsza grupka ) -Upadły Strażnik -Upadły Strażnik -Przeklęty Strażnik III -Przeklęty Rycerz -Przeklęty Kusznik -Przeklęty Strażnik -Przeklęty Kusznik -Przeklęty Rycerz IV -Przeklęty Strażnik -Upadły Lord -Przeklęty Strażnik. To tylko część moich propozycji,kombinacji byłoby pełno,jeśli pomysł by wszedł to GM może użyć kombinacji innych niż te _________________ Stachubrach-Łucznik [85] OFF Pomogłem? Podoba się? Daj ku f e l k a. Mój kanał na YT: http://www.youtube.com/channel/UC4rLfyOMgD-2IhDf0b6YxOw/feed |
14 Lip 2012, o 23:48 |
|
Duma Forum!
|
Tylko jedno pytanko - a na co to? Droga na duszki to miejsce dla graczy na poziomach 25-35 a dla nich trudnosc obecnych grup jest moim zdaniem dobrze dobrana.
Jak chcesz, by bylo wiecej expa i dane grupki Ci nie wystarczaja, to radze rozejrzec sie po prostu za nowym expowiskiem. |
15 Lip 2012, o 04:01 |
|
Walczący z drzewcami
|
Mystheria napisał(a): Tylko jedno pytanko - a na co to? Droga na duszki to miejsce dla graczy na poziomach 25-35 a dla nich trudnosc obecnych grup jest moim zdaniem dobrze dobrana. Jak chcesz, by bylo wiecej expa i dane grupki Ci nie wystarczaja, to radze rozejrzec sie po prostu za nowym expowiskiem. Zgadzam się utrudniło by to nam wyprawę. Pomysł do kitu. |
15 Lip 2012, o 07:39 |
|
Strona 1 z 1 |
[ 3 posty(ów) ] |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 39 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |