Strona 1 z 1 |
[ 9 posty(ów) ] |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
[IDEA] Wiadomości [x]
Autor | Wiadomość |
---|---|
Uciekinier Taernijczyk
Rejestracja: 16 Lip 2012, o 15:10 Posty: 1 Podziękowano: 0 raz Otrzymanych podziękowań: 0 raz |
Wpadłem na pomysł żeby zmienić kolor koperty gdy przyjdzie wiadomość na czerwony gdyż bardzo rzuca się w oczy a często gdy przyszła wiadomość nie zauważałem tego.
|
16 Lip 2012, o 15:36 |
|
Uczeń Simona
|
Proponuje Listonosza by wchodził do domu z Listem z Taernu. co wy na to ? xd
a do tematu. no nie pierdziel że nie widzisz tego, jak miga, ja od razu to widzei myślę że to Platynka <3 xD |
17 Lip 2012, o 09:30 |
|
Walczący z drzewcami
|
Ja jak wchodze to zawsze widze to idealnie. A może po prostu okularów potrzebujesz?
_________________ Stachubrach-Łucznik [85] OFF Pomogłem? Podoba się? Daj ku f e l k a. Mój kanał na YT: http://www.youtube.com/channel/UC4rLfyOMgD-2IhDf0b6YxOw/feed |
17 Lip 2012, o 22:41 |
|
Walczący z drzewcami
|
e tam.... Kolor można zmienic
_________________ Lvl:132 Na |
4 Sie 2012, o 21:43 |
|
Współpracownik Gnarla
|
Tyle w temacie |
10 Sie 2012, o 01:47 |
|
Walczący z drzewcami
|
załóż okulary jak nie widzisz
_________________ Pomoglem? kliknij Kufelek |
19 Sie 2012, o 14:47 |
|
Współpracownik Gnarla
|
jestes daltonista ?
|
21 Sie 2012, o 01:24 |
|
Pogromca Valdaroga
|
wy jesteście bardziej wredni ode mnie
przyznaję się bez bicia że ja tej koperty na początku gry też nie mogłam załapać, odbierałam wiadomości dużo po czasie bo naprawdę nie widziałam różnicy. przyzwyczaiłam się w końcu żeby zwracać na to uwagę i to jest chyba najlepsza rada dla autora wątku, bo zmiana może i byłaby przydatna ale czy zostanie wprowadzona... no wątpię jakoś (chyba że to moje wrodzone czarnowidztwo się odzywa;p). |
22 Sie 2012, o 05:32 |
|
Uczeń Heremona
|
Jedyne co poprawic w tych kopertach to wysylanie tych wiadomosci...
Juz nie raz zdarzylo sie mi (i nie tylko mi) ze wiadomosc po wyslaniu nie dochodzila az do reloga. :s _________________ *Shortbow* - 119 - s3 - DELETED (Assassins of Kings 4 ever) (In)famous asian women lover from s3. |
22 Sie 2012, o 13:24 |
|
Strona 1 z 1 |
[ 9 posty(ów) ] |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 22 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |