Strona 1 z 2 |
[ 12 posty(ów) ] | Idź do strony 1, 2 Następna |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
oznaczenie sojuszu
Autor | Wiadomość |
---|---|
Uciekinier Taernijczyk
Rejestracja: 7 Sty 2012, o 17:55 Posty: 4 Podziękowano: 0 raz Otrzymanych podziękowań: 0 raz |
Mam taki pomysł żeby sojusze gildii w sensie gracze byli jakoś oznaczeni np. tak jak gracz który ma wojne gildiiowo tylko na inny kolor.
|
17 Lip 2012, o 20:39 |
|
Uczeń Heremona
|
Według mnie super pomysł, po klknięciu na podgląd (to oko) nazwa gildii powinna świecić na zielono
_________________ _______ |
17 Lip 2012, o 22:31 |
|
Walczący z drzewcami
|
wielki powrót maxmar-a na forum a było tak spokojnie
jak masz wojnę to wróg jest zaznaczony celownikiem (było tak kiedyś lecz nie wiem czy jeszcze jest) _________________ Markko VD 122 Laraks ON Caandy Drut 79 Laraks ON Barb 140 Laraks ON Pasionat zasiadania i Oszukanista/Legalista |
17 Lip 2012, o 22:35 |
|
Uczeń Simona
|
Tak. ale np Gildia1 ma wojne z Gildia2 Gildia3 ma sojusz z gildią1 to Wszystkie Wojny jakie ma gildia1 powinny dla gildi 3 sie swiecic na red xd
|
18 Lip 2012, o 19:07 |
|
Uciekinier Taernijczyk
Rejestracja: 7 Sty 2012, o 17:55 Posty: 4 Podziękowano: 0 raz Otrzymanych podziękowań: 0 raz |
To by było trochę bez sensu bo gdy ktoś by zobaczył ze gildiia1 bije się z gildiio2 to wskoczył by do sojuszu zobaczył by ze jest zaznaczone a nie musiał by patrzeć co to za bójka jakie sojusze są czy nie ma znajomych.
|
19 Lip 2012, o 16:37 |
|
Walczący z drzewcami
|
Ja jestem za, generalnie nie znam nawet połowy sojuszy mojej gildii i prawdopodobnie nigdy się ich nie nauczę w czym zgaduję, że nie jestem sam, a przydałoby się by było widać.
_________________ Fiefiór -s3 http://www.youtube.com/watch?v=bmhVqOY22l8 |
21 Lip 2012, o 01:44 |
|
Uczeń Simona
|
Fajny pomysl
_________________ Sheed 80 lvl s3 Druid 44 lvls3 RYC 75 s 5 MO 64 s5 brb 53 ON s5 |
21 Lip 2012, o 08:36 |
|
Walczący z drzewcami
|
Jestem za tym pomysłem.
_________________ Stachubrach-Łucznik [85] OFF Pomogłem? Podoba się? Daj ku f e l k a. Mój kanał na YT: http://www.youtube.com/channel/UC4rLfyOMgD-2IhDf0b6YxOw/feed |
22 Lip 2012, o 23:35 |
|
Administrator
|
jeśli chodzi o sojusze to w pierwszej kolejności zmieniłbym formę ich zawierania.
Powinno to działać na zasadzie znajomych - Gildia A wysyła Gildii B i póki Gildia B nie zaakceptuje tego sojuszu, to nie wyświetli się on na tablicy. Analogicznie zrobiłbym z wojnami ale to tylko moje zdanie. Sojusze wg mnie i tak nic nie dają póki co poza zasyfieniem tablicy co do samego pomysłu - nie jest mi potrzebne by oznaczało mi sojuszników wiec jestem na nie. _________________ Administrator Team Speak`a - masz kłopot napisz KLIK! Administrator Facebook - KLIK! *** "Zło jest złem - mniejsze czy większe nie ma różnicy. Jak to ocenić? Czy to w ogóle możliwe? Jeśli mam wybierać między złem a złem, to wolę nie wybierać wcale." |
24 Lip 2012, o 08:10 |
|
Walczący z drzewcami
|
ja jstm za :>
_________________ Lvl:132 Na |
4 Sie 2012, o 21:36 |
|
Strona 1 z 2 |
[ 12 posty(ów) ] | Idź do strony 1, 2 Następna |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 64 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |