Strona 1 z 2 |
[ 11 posty(ów) ] | Idź do strony 1, 2 Następna |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
Braski
Braski
Autor | Wiadomość |
---|---|
Walczący z drzewcami
|
Witam.Mam pomysł odnosnie brasków.Dawniej,kiedy wiki była stara,klikało sie na braski,i opis był, że to rękawice dla postaci magicznych.Skoro to rekawice dla magów to moze zrobic to tak, żeby wymagane było 35 mocy.Co wy na to?
_________________ – To wódka? – słabym głosem zapytała Małgorzata.(...) – Na litość boską, królowo – zachrypiał – czy ośmieliłbym się nalać damie wódki? To czysty spirytus. Matyasek-Barbarzyńca 87 lvl - W stanie spoczynku KebabButche-Mag Ognia 57lvl - Ciągle w grze |
18 Lip 2012, o 14:31 |
|
Uczeń Simona
|
dla mnie pomysł bez sensu pozdro
|
18 Lip 2012, o 14:37 |
|
Walczący z drzewcami
|
Nie wiem o co ci tak naprawdę chodzi, coś cię chyba naszło. Jestem przeciw!
|
18 Lip 2012, o 14:45 |
|
Uczeń Heremona
|
Ci chodzi o to że Brassary nie mają wymagań?
_________________ _______ |
18 Lip 2012, o 21:47 |
|
Uczeń Simona
|
No nie mają, mają tylko lvl wymagany:P
Ale lepiej by nie było mocy wymaganej bo resy na ogień każdemu się przydają. |
20 Lip 2012, o 19:08 |
|
|
Nom przydały by się reski, ale ciekawe czy jakiś fizol już je nosi np na turki, czengi też nie mają i nikt nie płacze
---dodaj ankietę |
20 Lip 2012, o 20:48 |
|
Walczący z drzewcami
|
Nie mam,i nie będę miał brassków ale jestem za tym by było tak jak jest.
_________________ Stachubrach-Łucznik [85] OFF Pomogłem? Podoba się? Daj ku f e l k a. Mój kanał na YT: http://www.youtube.com/channel/UC4rLfyOMgD-2IhDf0b6YxOw/feed |
23 Lip 2012, o 10:42 |
|
Taernijczyk z ekwipunkiem
Rejestracja: 13 Lip 2011, o 18:37 Posty: 17 Miejscowość: Kraków Podziękowano: 0 raz Otrzymanych podziękowań: 0 raz Nick w grze: Shiantis |
Co prawda fizolowi rekawiczki sie zaczynają od setowych, niech zostanie tak jak są.
_________________ Nick: shiantis Profesja: łucznik Serwer: Ostlor |
23 Lip 2012, o 11:08 |
|
Jedną nogą w Haligardzie
|
to raczej bez roznicy ale dobrze jest jak jest sa wazniejsze rzeczy
_________________ Pomogłem ? Kliknij kufelek ! |
23 Lip 2012, o 12:55 |
|
Uciekinier Taernijczyk
Rejestracja: 23 Lip 2012, o 00:20 Posty: 4 Podziękowano: 0 raz Otrzymanych podziękowań: 0 raz |
Pomysł bez sensu to nie wejdzie na bank
|
24 Lip 2012, o 13:56 |
|
Strona 1 z 2 |
[ 11 posty(ów) ] | Idź do strony 1, 2 Następna |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 32 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |