Strona 1 z 1 |
[ 4 posty(ów) ] |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
Wnerwiajacy "błąd"
Autor | Wiadomość |
---|---|
|
Mam taki pomysł aby kto poprawił "błąd" z walkami i przechodzeniem na inne mapy tzn? :
Klikam sobie na przejście, a w tej samej chwili atakuje mnie gracz - pomyśleć że niektóre mapki ladujasie dłużej np 5 sekund, co znaczy że możemy stracić możliwość wybierania taktyki z rozmysłem, bo gdy zostają ci 3-4 sekundy to raczej dasz tylko proste reski, jest tak również z mobami na takich mapach jak statek-magazym nie raz zdarza mi się że jak klikne to postać wędruje na środek iprzejścia, jeśli stoi tam grupka to rozpoczyna się walka i lądowanie mapki magazynu naraz to wkurza gdy przed chwilka konczyles odpo i musisz je powtarzać nieraz, może być to nieraz sposób na oszukanie gry kiedy grupka wroga stoi i blokuje wejście na inna mapke i naraz walka i lądowanie mapki, wystarczy uciec i jesteśmy na nowej mapce. Myślę że należy to poprawić A teraz najlepsze - jak wykonać "błąd"? : wystarczy klikac bezustanie w jedno miejsce na przejściu gdy wiesz że grupka cb zaatakuje, wszystko co opisałem wyżej jest spowodowane zdarzeniami, które się wydarzyły Edit@(dwa) http://scr.hu/480/aol9l - jeśli w tym miejscu stoi coś to następuje walka+ładowanie mapki przed ichim, właśnie przed chwilą u jednego gracza tak się stało http://scr.hu/480/d9sdr Ostatnio edytowany przez seba11pl 21 Lip 2012, o 10:33, edytowano w sumie 2 razy |
21 Lip 2012, o 00:01 |
|
|
Sory że pisze posta, ale korzystam z telefonu i mam problemy z dopisaniem tego w "temacie"
... PS: Sory za błędy, ale pisze na telefonie z klawiatura qwerty z wlaczonom funkcja "słownika" i telefon sam wybiera to co mu pasuje :/ |
21 Lip 2012, o 00:04 |
|
Pogromca Valdaroga
|
dodam od siebie, że w tym momencie wykonywane są operacje: T, F i T2 (chyba ta 3).
PS. masz włączony słownik i wali Ci takie błędy? toś go nieźle zmaltretował... |
21 Lip 2012, o 17:24 |
|
Pogromca Valdaroga
|
Zgłoszę do poprawienia.
|
22 Lip 2012, o 10:45 |
|
Strona 1 z 1 |
[ 4 posty(ów) ] |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 36 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |