Strona 1 z 2 |
[ 12 posty(ów) ] | Idź do strony 1, 2 Następna |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
Płetwa grzbietowa ichtiona
Autor | Wiadomość |
---|---|
Walczący z drzewcami
|
Mam taki pomysł, żeby płetwę grzbietową icha można by było wymienić u dillega/zaopatrzeniowca na 20 lub 30 kryształów....
Oceniajcie @edit temat proszę zamknąć, zrb podobny pomysł,lecz inny _________________ – To wódka? – słabym głosem zapytała Małgorzata.(...) – Na litość boską, królowo – zachrypiał – czy ośmieliłbym się nalać damie wódki? To czysty spirytus. Matyasek-Barbarzyńca 87 lvl - W stanie spoczynku KebabButche-Mag Ognia 57lvl - Ciągle w grze Ostatnio edytowany przez barnostary, 17 Sie 2012, o 13:38, edytowano w sumie 1 raz |
27 Lip 2012, o 15:38 |
|
Błądzący w Tunelach
|
Pomysł może byc obecnie są prawie nic nie warte... bardziej opłaca się kupować inhibitory za platyne.
|
27 Lip 2012, o 18:54 |
|
Uciekinier Taernijczyk
Rejestracja: 23 Lip 2012, o 00:20 Posty: 4 Podziękowano: 0 raz Otrzymanych podziękowań: 0 raz |
Mi odpowiada ten pomysł, bo wiele ludzi i tak to płetwę sprzedaje u druidów lub wywala a tak by coś z tego były
|
27 Lip 2012, o 20:35 |
|
|
Zbyt łatwo ja zdobyć, może gdyby na 4-8 bo przecież kowal daje 900 czyli bezcen
Dla mnie za łatwo jestem na NIE |
27 Lip 2012, o 21:33 |
|
Walczący z drzewcami
|
Słabo,po 1 za łatwo,po 2 to składnik inhibitora a płetwa nie ma nic wspólnego z kryształami(a jak się coś na surki wymienia to jest coś podobnego).
_________________ Stachubrach-Łucznik [85] OFF Pomogłem? Podoba się? Daj ku f e l k a. Mój kanał na YT: http://www.youtube.com/channel/UC4rLfyOMgD-2IhDf0b6YxOw/feed Ostatnio edytowany przez Stachubrach, 28 Lip 2012, o 23:31, edytowano w sumie 1 raz |
27 Lip 2012, o 22:32 |
|
Uciekinier Taernijczyk
|
Płetwa ma już swoje zastosowanie w inhibitorze topazowym, więc nie ma potrzeby dodawania jej kolejnych funkcji zwłaszcza że są inne sposoby pozyskiwania kryształu.
|
28 Lip 2012, o 16:57 |
|
Pogromca Valdaroga
|
Rocke napisał(a): Płetwa ma już swoje zastosowanie w inhibitorze topazowym no właśnie nie bardzo, inhibitorów nikt nie robi bo jest to totalnie nieopłacalne. obecnie płetwa służy tylko do opchnięcia jej zoharowi. co nie zmienia mojego zdania że pomysł z kryształami jest zupełnie nietrafiony;p |
30 Lip 2012, o 19:06 |
|
Uciekinier Taernijczyk
|
To że nikt tego nie robi nie zmienia faktu że jednak ma zastosowanie, każdy ma wolną rękę czy sam zrobi i zajmie mu to trochę czasu czy kupi za platynę .
|
2 Sie 2012, o 23:13 |
|
Walczący z drzewcami
|
ej... Ja jestem za... Wiadomo że płetwa nic z kryształami nie ma wspolnego ale na przykład można ją zamienic za cos innego (np jedzenie)...
_________________ Lvl:132 Na |
4 Sie 2012, o 21:20 |
|
Współpracownik Gnarla
|
nie przejdzie , słaby pomysł
|
10 Sie 2012, o 02:11 |
|
Strona 1 z 2 |
[ 12 posty(ów) ] | Idź do strony 1, 2 Następna |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 23 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |