Strona 1 z 2 |
[ 14 posty(ów) ] | Idź do strony 1, 2 Następna |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
Turniej
Turniej
Autor | Wiadomość |
---|---|
Uczeń Heremona
|
Po ostatnim turku na s3 wpadłem na pomysł że brakuje takiego turku 1-14lvl
Kometować i głosować Ja miałem 2 miejsce 3:2 przegrałem dwa razy zostało wrogowi 30-40hp Edit: 11barb vs 14ryc i zawsze trafiał łukiem i tarcza mu zawsze na 88% wchodziła _________________ _______ Ostatnio edytowany przez MaxMar, 28 Lip 2012, o 10:12, edytowano w sumie 1 raz |
27 Lip 2012, o 21:13 |
|
Uczeń Simona
|
Z pewnością ułatwiło by to zdobywanie platyny przez mniejsze lvle ale pomysł pisany tak zwanie "na kolanie" i nie ma sensu (może ma ale ja go nie widzę).
Jestem na NIE. _________________ Iloves-barbarzyńca na s2,lvl 36 OFF Bigosa sheed s2 36 ON Hopdance rycerz s2 64 lvl (daaaawnooo zbanowany a na końcu usunięty :p) |
27 Lip 2012, o 21:18 |
|
Walczący z drzewcami
|
Da się szybko wbic 10 lvl,nie płacz
NIE! _________________ – To wódka? – słabym głosem zapytała Małgorzata.(...) – Na litość boską, królowo – zachrypiał – czy ośmieliłbym się nalać damie wódki? To czysty spirytus. Matyasek-Barbarzyńca 87 lvl - W stanie spoczynku KebabButche-Mag Ognia 57lvl - Ciągle w grze |
27 Lip 2012, o 21:19 |
|
|
To wbij VD pod turki szybko na 19 lvl
Mi się podoba bo brak rarow i tylko to co kowal da @Stachubrach Brak rarów tyczy się turków 1-14 lvl Ostatnio edytowany przez seba11pl, 28 Lip 2012, o 10:13, edytowano w sumie 1 raz |
27 Lip 2012, o 21:29 |
|
Pogromca Valdaroga
|
Co do turnieju - zwykły pech, że grając barbą nie dałeś rady rycowi. Kwestia szczęścia - mając o wiele większe obrażenia (barb), powinieneś wygrać w sparingu na dwuręczne młotki. Chociaż zabawne było to, że bez bloku walczyło się znacznie lepiej niż z nim.
Co do samej istoty tematu... niezbyt. Niewiele różniłoby się to od 1-19 lv 1vs1, poza tym że vd, dru czy łuk mieliby znacznie mniejsze szanse (najlepsze umki na wyższym poziomie). |
27 Lip 2012, o 21:50 |
|
Walczący z drzewcami
|
seba11pl napisał(a): To wbij VD pod turki szybko na 19 lvl Mi się podoba bo brak rarow i tylko to co kowal da Brak rarów?! A co ze sturprangiem i derengilem dla magów? A wogóle to pomysł słaby niestety _________________ Stachubrach-Łucznik [85] OFF Pomogłem? Podoba się? Daj ku f e l k a. Mój kanał na YT: http://www.youtube.com/channel/UC4rLfyOMgD-2IhDf0b6YxOw/feed |
28 Lip 2012, o 09:50 |
|
Uczeń Heremona
|
IgorBoczoń napisał(a): Z pewnością ułatwiło by to zdobywanie platyny przez mniejsze lvle ale pomysł pisany tak zwanie "na kolanie" i nie ma sensu (może ma ale ja go nie widzę). Jestem na NIE. W takim turku plata za wygranie walki wynosiła by 1-2 Za miejsca na podium też by była zmniejszona _________________ _______ |
28 Lip 2012, o 10:10 |
|
Zabójca Tilsai
|
najlepiej gdyby przedział wyniósł 1-7lvl, tak samo dużo kombinowania i przewidywania co zrobi przeciwnik
_________________ We are all the same, players in the game. |
28 Lip 2012, o 11:40 |
|
Uczeń Heremona
|
1-7 lvl powodzenia... jak po prologu ma się 2.
_________________ "I bierz co Ci dane, bądź losu panem!" Pomoglem? Daj kufelek browarka :=) https://www.facebook.com/pages/The-Prid ... 2137125151 Like'nij! 2 admin strony fanowskiej na fejsie! |
28 Lip 2012, o 16:24 |
|
Uciekinier Taernijczyk
|
MaxMar napisał(a): Po ostatnim turku na s3 wpadłem na pomysł że brakuje takiego turku 1-14lvl 1.Kolejny turniej w którym high lvl'e pompując ogromną kasę w swoje postacie nie dawali by szans początkującym. 2.Przejście tych paru leveli to dla KAŻDEJ profesji kwestia kilku wykonanych zadań. AdiQ napisał(a): 1-7 lvl powodzenia... jak po prologu ma się 2. Da się wyjść z prologu z 1. levelem |
28 Lip 2012, o 16:46 |
|
Strona 1 z 2 |
[ 14 posty(ów) ] | Idź do strony 1, 2 Następna |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 39 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |