Strona 1 z 2 |
[ 13 posty(ów) ] | Idź do strony 1, 2 Następna |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
PumP Master i walka pvp.
Autor | Wiadomość | |
---|---|---|
Walczący z drzewcami
|
Wiem że tematów o pumpie i pvp było dużo może takich jak mój pomysł ale chcem się tym podzielić z wami chodzi maianowicie o:
1.Pump wyskakuje no i się cieszymy że nie umrzemy ale nie ma czym się cieszyć, ponieważ jak zostaliśmy zaatakowani np.przez sheeda i druida sheed ucieknie i druid może też ale jak oni uciekną to już możemy się pożegnać bo z reda nie zejdzeimy a oni biją ale już bez pumpa...Pomysł polega na tym że pump jest od chronienia więc albo pump ma korzenie na całą wrogą drużyne albo wyskakuje w każdej naszej nierównej walce.(Oczywiście chyba że mamy red czachę i walczymy z tarczami) 2.Po każdej walce pvp lub pvn (player vs npc) nieważne czy uciekliśmy czy wygraliśmy powinniśmy mieć 30 sec. przerwy w pvp chodzi o to żeby nie było że expimy sobię po walce którą cudem wygraliśmy jesteśmy zmęczeni i nale atakowani, i tracimy expa. Dotyczyło by to tak samo jak czach i tarcz . Proszę wyrażać swoję opinnię na ten temat. _________________ LARKAS Brigitte 74 VD Mordoorr 27 BB "...and we don't know why we fear, how we feel inside..." |
|
28 Lip 2012, o 16:06 |
|
|
|
Nie chcesz PVP nie wchodz na red nawet jeśli masz tam ważne q lub rzeczy, po każdym dedzie masz 2dni ochronki chyba że tarcz lub czacha i to i tak dużo.
Korzenie u pumpa to przesada cios 1:5k+ ci nie wystarcza? Pump to nie jest twój kiler tylko obrońca słabszych Pomysł że Zabijasz sobie graczy na zamku i nagle przychodzi kolega jednego i chce cb zabić bo ty zabiles już wielu(nadal nie masz czachy) i tu mu wyskakuje że nie może cb zaatakować bo "przed chwilą zabiles jakiegoś low lvl'a" Dedasz masz ochronke PROSTE Jestem absolutnie na NIE |
|
28 Lip 2012, o 16:40 |
|
|
Uciekinier Taernijczyk
|
Dokładnie Pump ma być obrońcą a nie 'nabijaczem' twojego statusu.
Co do atakowania po walce.. takie są uroki pvp. |
|
28 Lip 2012, o 16:51 |
|
|
Walczący z drzewcami
|
Pump broni ale nie zawsze. Czasem czachom,czasem Tobie.
_________________ Stachubrach-Łucznik [85] OFF Pomogłem? Podoba się? Daj ku f e l k a. Mój kanał na YT: http://www.youtube.com/channel/UC4rLfyOMgD-2IhDf0b6YxOw/feed |
|
28 Lip 2012, o 23:42 |
|
|
Błądzący w Tunelach
|
Właśnie, nie chcesz to nie wal na PvP a pump tak jak powiedzieli inni nie służy do nabijania statusu PvP
_________________ Roun 129 Sheed s1 Gildia: New Taern Order AvE PvP Pierwszy SH na s1 http://screenshooter.net/3350009/uprblld |
|
29 Lip 2012, o 11:28 |
|
|
Walczący z drzewcami
|
Statusu nie musi nabijać,nawet expa nie musi być..
_________________ LARKAS Brigitte 74 VD Mordoorr 27 BB "...and we don't know why we fear, how we feel inside..." |
|
29 Lip 2012, o 11:35 |
|
|
Błądzący w Tunelach
|
Ale gracze chyba też muszą mieć szanse uciec z takiej wali. Pomyśl:]
_________________ Roun 129 Sheed s1 Gildia: New Taern Order AvE PvP Pierwszy SH na s1 http://screenshooter.net/3350009/uprblld |
|
29 Lip 2012, o 11:41 |
|
|
Jedną nogą w Haligardzie
|
jedyne co by mogli zmienic z pumpem to zeby nie pomagal czachą.
_________________ Pomogłem ? Kliknij kufelek ! |
|
30 Lip 2012, o 07:53 |
|
|
Błądzący w Tunelach
|
Jeśli pump ma być obrońcą to powinienen rzucać ochronkę, 100% odpo na wszystko, ale NIE POWINIEN ATAKOWAĆ. Wtedy gracz z pumpem ma szanse na ucieczkę a 2 grupa nie może go lać. Proste?-Proste. Chociaż omawiany temat jest tak stary jak drygu i raczej był już wałkowany.
|
|
30 Lip 2012, o 08:16 |
|
|
Błądzący w Tunelach
|
ale mogli by coś z tym zrobić:P
|
2 Sie 2012, o 02:08 |
|
|
Strona 1 z 2 |
[ 13 posty(ów) ] | Idź do strony 1, 2 Następna |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 21 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |