Strona 1 z 2 |
[ 13 posty(ów) ] | Idź do strony 1, 2 Następna |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
Herszt
Autor | Wiadomość |
---|---|
Uciekinier Taernijczyk
Rejestracja: 14 Lip 2012, o 22:27 Posty: 8 Podziękowano: 0 raz Otrzymanych podziękowań: 0 raz |
Witam.
Chciałbym napisać że Herszt po ostatnim Update się trochę zmienił. Według mnie powinno być dalej red pole tak jak na innych bossach na pewno było trudniej niż jak jest teraz. |
30 Lip 2012, o 19:16 |
|
Uczeń Simona
|
Nie ma red pola, ale jest teraz silniejszy Herszt... I nowe moby atakują maluszków przed wejściem
@edit Tak jak powiedziałeś insta z hersztem dopiero co została zmieniona, nie ma sensu zaś jej poprawiać... |
30 Lip 2012, o 19:18 |
|
Uciekinier Taernijczyk
Rejestracja: 14 Lip 2012, o 22:27 Posty: 8 Podziękowano: 0 raz Otrzymanych podziękowań: 0 raz |
Widać że dawno nie byłeś na herszcie
Herszt już od dawna miał inne moby a mocny przez cały czas był ogólnie na red polu było ciężej więc jeśli to się nie zmieni to czemu też ma być red pole na krzyżu, ichi , geo skoro wszędzie da się cofnąć i odpocząć |
30 Lip 2012, o 19:20 |
|
Uciekinier Taernijczyk
Rejestracja: 25 Lip 2012, o 19:02 Posty: 4 Podziękowano: 0 raz Otrzymanych podziękowań: 0 raz |
herszt powinien zostac tak jak jest , teraz nikomu nic nie przeszkadza to po co zmieniać ?
|
30 Lip 2012, o 19:25 |
|
Uciekinier Taernijczyk
Ale to jest bezsensu było red pole na Herszcie i wszyscy cofali to czemu ma np nie być na krzyzu zwykłe pole skoro i tak wszyscy cofają ?
|
30 Lip 2012, o 19:28 |
|
Walczący z drzewcami
|
Szczerze,to jedyna insta z zółtym,nie trzeba iść na odp więc pół na pół. A wogóle czy ten post nie powinien być w zmianach?
_________________ Stachubrach-Łucznik [85] OFF Pomogłem? Podoba się? Daj ku f e l k a. Mój kanał na YT: http://www.youtube.com/channel/UC4rLfyOMgD-2IhDf0b6YxOw/feed Ostatnio edytowany przez Stachubrach, 30 Lip 2012, o 19:33, edytowano w sumie 1 raz |
30 Lip 2012, o 19:29 |
|
Uciekinier Taernijczyk
Dla mnie red pole powinno wrócić.
nie powinno być w zmianach to jest propozycja a nie rozkaz |
30 Lip 2012, o 19:31 |
|
|
HERSZT to boss dla low lvl więc dobrze ze jest żółte pole, nie można na nim się wzbogacić, na krzyzaku można więc trzeba się trochę pomeczyc tak jak na innych bosach, na inscie herszta odkąd pamiętam(tzn od kiedy gram) było żółte, a na innych red pole, szkoa że nie ma redow w Lesie Koldow i innych lokacjach tak jak kiedyś, dopiero byś się naplakal idąc do Sany -,-
|
30 Lip 2012, o 19:40 |
|
Walczący z drzewcami
|
seba11pl napisał(a): HERSZT to boss dla low lvl więc dobrze ze jest żółte pole, nie można na nim się wzbogacić, na krzyzaku można więc trzeba się trochę pomeczyc tak jak na innych bosach, na inscie herszta odkąd pamiętam(tzn od kiedy gram) było żółte, a na innych red pole, szkoa że nie ma redow w Lesie Koldow i innych lokacjach tak jak kiedyś, dopiero byś się naplakal idąc do Sany -,- To pewnie było dawnooooooo A poza tym high lvle jak proszą o pomoc wysokie,to na redzie by taki lvl mógł dednąć tego low. _________________ Stachubrach-Łucznik [85] OFF Pomogłem? Podoba się? Daj ku f e l k a. Mój kanał na YT: http://www.youtube.com/channel/UC4rLfyOMgD-2IhDf0b6YxOw/feed |
30 Lip 2012, o 21:24 |
|
Taernijczyk z ekwipunkiem
|
I co weźmiesz 10lvl i go tam dedniesz i będziesz dumny z siebie.
_________________ Powstanie Postaci : 02-06-2012rok Nick: Warmachiie Lvl: 64 Profesja: Mag Ognia Gildia: Lost Angels |
30 Lip 2012, o 21:34 |
|
Strona 1 z 2 |
[ 13 posty(ów) ] | Idź do strony 1, 2 Następna |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 37 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |