Strona 1 z 2 |
[ 17 posty(ów) ] | Idź do strony 1, 2 Następna |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
Poruszanie się [x]
Autor | Wiadomość |
---|---|
Uciekinier Taernijczyk
Rejestracja: 5 Lut 2012, o 00:27 Posty: 6 Podziękowano: 0 raz Otrzymanych podziękowań: 0 raz |
Zauważyliście że w tej grze do wyboru ma się 8 kierunków gdzie postać ma stanąć. Może uda się Wam zrobić tak jak jest w typowych grach MMORPG że gdzie klikniemy tam postać się zatrzyma mam nadzieje że mnie rozumiecie
Pisać kto jest za tym i wgl _________________ Druccio 32lvl - s4 Superhiro 19lvl - 24 |
30 Lip 2012, o 20:08 |
|
Walczący z drzewcami
|
Cytuj: że gdzie klikniemy tam postać się zatrzyma yyyy.... a tak nie jest? _________________ dr 120 |
30 Lip 2012, o 20:12 |
|
Błądzący w Tunelach
|
Jak tak jest gdzie kilkniesz tam sie zatrzyma hahaha
_________________ Skazavd s1 Skazadr s1 Wojny przychodzą i odchodzą, a moi żołnierze są wieczni Czemu walczę by żyć, jeśli żyję tylko by walczyć |
30 Lip 2012, o 20:31 |
|
|
Jak się klika dalej to chyba staje po kilku "krokach" albo jak się klika bardzo daleko to nie idzie, ale to norma, przecież musisz się zmęczyć idąc xD
Też nie rozumiem o co chodzi autorowi tematu, ale dodam to co mi się wydaje |
30 Lip 2012, o 21:12 |
|
Walczący z drzewcami
|
Czy chcesz by było dodane coś co już jest? Proponuję zamknąć temat...
_________________ Stachubrach-Łucznik [85] OFF Pomogłem? Podoba się? Daj ku f e l k a. Mój kanał na YT: http://www.youtube.com/channel/UC4rLfyOMgD-2IhDf0b6YxOw/feed |
30 Lip 2012, o 21:26 |
|
Uciekinier Taernijczyk
Rejestracja: 5 Lut 2012, o 00:27 Posty: 6 Podziękowano: 0 raz Otrzymanych podziękowań: 0 raz |
O jejku chodzi mi o to żeby twórcy gry zrobili tak aby sie chodzilo jak np. w darkness online, diablo III, cabal online itp. a w tej grze sie chodzi jak w tibii..
teraz kumacie ? _________________ Druccio 32lvl - s4 Superhiro 19lvl - 24 Ostatnio edytowany przez Vedow, 30 Lip 2012, o 21:30, edytowano w sumie 1 raz |
30 Lip 2012, o 21:29 |
|
Walczący z drzewcami
|
Vedow napisał(a): O jejku chodzi mi o to żeby twórcy gry zrobili tak żeby się chodzili jak np. w darkness online, diablo III, cabal online itp. a w tej grze sie chodzi jak w tibii.. teraz kumacie ? A może tu nie ma być jak w innych grach tylko w taernijskim stylu? _________________ Stachubrach-Łucznik [85] OFF Pomogłem? Podoba się? Daj ku f e l k a. Mój kanał na YT: http://www.youtube.com/channel/UC4rLfyOMgD-2IhDf0b6YxOw/feed |
30 Lip 2012, o 21:30 |
|
Walczący z drzewcami
|
Rozumiem autora tematu i rozumiem też tych co nie wiedzą o co chodzi, ludzie zanim napiszecie głupi post zastanówcie się są inne gry oprócz waszej tibii, do autora pomysł dobry ale dodał bym możliwość wyboru w jakim trybie się poruszamy. Ciągły postac sie zatrzymuje jak klikniemy, i normalny postać idzie gdzie klikniemy i stoi.
pozdro _________________ Moment w którym zamykasz oczy na polu walki, jest momentem, w którym już ich nie otwierasz |
30 Lip 2012, o 21:35 |
|
Jedną nogą w Haligardzie
|
ja rozkminilem od razu. Najpierw dobrze przeczytajcie a potem krytykujcie. Jestem na tak ale mogl by byc klawisz po ktorego idziesz w kierunku bez zatrzymywania a gdy chcemy sie zatrzymac to ponownie klikamy w klawisz i mamy normalne sterowanie.
_________________ Pomogłem ? Kliknij kufelek ! |
30 Lip 2012, o 22:09 |
|
Błądzący w Tunelach
|
Myślę, że to jest zrobione celowo. Na niektórych instancjach np. geo, czy smok można mobki omijać. Gdyby było "gdzie kliknę tam się zatrzymam" to gracze omijaliby więcej mobków, a trzeba się trochę pomęczyć
_________________ Sypię piaskiem, okazjonalnie wystrzelę coś z łuku. |
1 Sie 2012, o 21:24 |
|
Strona 1 z 2 |
[ 17 posty(ów) ] | Idź do strony 1, 2 Następna |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 49 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |