Strona 1 z 2 |
[ 15 posty(ów) ] | Idź do strony 1, 2 Następna |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
Wejście na duszki.
Autor | Wiadomość |
---|---|
Uczeń Simona
|
Z miejsca prosze by zanim skrytykujesz, przeczytaj i dobrze zrozum.
Moim pomysłem jest wprowadzenie specjalnego przedmiotu na wejscie na duszki. Nazwa przedmiotu: Hełm Lorda. Padał on by z tej ekipy z Upadłym Lordem lub z ekipy wymyślonej (może, nie musi być taka: Upadły Lord, Upadły Strażnik, Upadły Kusznik i 2x Upadły Rycerz). Mogło by być to także w ramach zlecenia, nowy NPC koło wejścia dawałby nam zlecenie na ubicie 20-30 (ilosc nie ma znaczenia) upadlych wojownikow w ograniczonym czasie. Po wykonaniu zlecenia dostawali bysmy od danego NPC Hełm Lorda który pozwalałby na wejście do instancji duszków. Być może by to utrudniło duszki dla low lvl, lecz byłby to kolejny sposób na zyskanie pieniędzy:P Myślę, że nie trzeba tu więcej pisać, więc to tyle. Ostatnio edytowany przez Konradb416, 2 Sie 2012, o 16:28, edytowano w sumie 1 raz |
2 Sie 2012, o 15:37 |
|
Błądzący w Tunelach
Rejestracja: 23 Maj 2011, o 20:57 Posty: 145 Podziękowano: 0 raz Otrzymanych podziękowań: 18 razy Serwer: Tolnor |
ale jedno pytanie: po co?
|
2 Sie 2012, o 16:08 |
|
Uczeń Simona
|
A nie wiem.
Jest kluczyk na fyo, jest ekipka na GMO, sa zleca na Valdka itd... To czemu na duchy ma nie byc czegos?:P |
2 Sie 2012, o 16:12 |
|
Pogromca Valdaroga
|
Gdyż byłoby zbyt wiele powtórzeń, co prowadziłoby to do znudzenia. Musisz wymyślić coś bardziej oryginalnego, gdyż w takim kształcie na pewno nie przejdzie.
|
2 Sie 2012, o 16:15 |
|
Uczeń Simona
|
Faktycznie... zaraz to poprawie:P
@Edit Teraz może być? |
2 Sie 2012, o 16:21 |
|
Pogromca Valdaroga
|
eee... ale to nadal jest dokładnie to samo -,-
powiedz mi co da zmiana nazwy itemu, jeżeli mechanizm instancji pozostaje identyczny? wysil się, wymyśl coś oryginalnego, albo nie bierz się za pomysły na grę. |
2 Sie 2012, o 16:34 |
|
Walczący z drzewcami
|
O wiele trudniej by było,a także gorzej. Dla low lvli-gorzej,dla high lvli-strata czasu
_________________ Stachubrach-Łucznik [85] OFF Pomogłem? Podoba się? Daj ku f e l k a. Mój kanał na YT: http://www.youtube.com/channel/UC4rLfyOMgD-2IhDf0b6YxOw/feed |
2 Sie 2012, o 19:38 |
|
Chodząca legenda
|
Też sądzę, że to bez sensu. Duszki często są farmione przez graczy hlvl, a bicie 20-30 mobków, gdzie dostaję po 10? expa to mega strata czasu. Dobrze jest jak jest, i tak tam jest dość dużo do bicia w porównaniu do ichi, smoka, wieży, może geo. Duszki i tak schodzą najdłużej.
_________________ Mój kanał na YT Życie jest jak szachy: albo posuwasz królową, albo bijesz konia. Życie jest jak szachy: najbardziej żałujemy ruchów, których nie możemy cofnąć. Prawdziwie wolnym człowiekiem jest tylko ten, kto nikogo nie kocha. |
2 Sie 2012, o 19:53 |
|
Jedną nogą w Haligardzie
Rejestracja: 29 Mar 2012, o 18:14 Posty: 43 Miejscowość: Bździszewo Podziękowano: 6 razy Otrzymanych podziękowań: 0 raz |
Brak sensu.Niektórzy chodzą tam po to aby expić.Po co im otrudniac zycie
_________________ Zygfryddo Mag Voodoo 31 poziom Swiat 1. |
3 Sie 2012, o 08:52 |
|
Uczeń Heremona
|
Nie wiem co mają do siebie duszki a fyo,gmo,valdek
Może zaraz wymyślisz że powinno być kilka poziomów i by się po niech chodziło tak jak u modliszki _________________ _______ |
3 Sie 2012, o 13:46 |
|
Strona 1 z 2 |
[ 15 posty(ów) ] | Idź do strony 1, 2 Następna |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 30 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |