Strona 1 z 2 |
[ 13 posty(ów) ] | Idź do strony 1, 2 Następna |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
Nie dajesz rady z mobem? Wypuść flarę !
Autor | Wiadomość | |
---|---|---|
Uciekinier Taernijczyk
Rejestracja: 8 Sie 2012, o 10:27 Posty: 3 Podziękowano: 0 raz Otrzymanych podziękowań: 0 raz |
Czasami zdarza się,że znajdziemy się w sytuacji, w której nie mamy szans z mobem...
Może warto by wprowadzić flary kosztujące przykładowo po 1 platyny,które możemy wypuścić podczas walki i pokazać okolicznym graczom,że potrzebujemy pomocy? Po wypuszczeniu flary przez gracza nad miejscem walki pojawiałby się czerwony,gęsty dym co symbolizowałoby przechodzącym graczom,że ktoś wzywa pomocy. Jeżeli jakiś gracz pomógłby w potrzebie i zabiłby mobka ,mógłby liczyć na bonusowy exp Co sądzicie o takim pomyśle? |
|
14 Sie 2012, o 14:23 |
|
|
Uczeń Simona
|
Mi sie pomysl podoba, wprowadzić
|
|
14 Sie 2012, o 14:34 |
|
|
Walczący z drzewcami
|
Hmm,wtedy każdy by hopał żeby mieć więcej expa Ale niektórzy gracze są tacy,że pomagają bez tej opcji. Ale nie wszyscy... Więc w sumie pomysł może być,jeśli oprócz platyny można by było stworzyć tą flarę innym sposobem...
_________________ Stachubrach-Łucznik [85] OFF Pomogłem? Podoba się? Daj ku f e l k a. Mój kanał na YT: http://www.youtube.com/channel/UC4rLfyOMgD-2IhDf0b6YxOw/feed |
|
14 Sie 2012, o 14:36 |
|
|
Uciekinier Taernijczyk
Rejestracja: 8 Sie 2012, o 10:27 Posty: 3 Podziękowano: 0 raz Otrzymanych podziękowań: 0 raz |
Jakoś zachęcić gracza do pomocy trzeba więc większy exp byłby zachętą w sam raz
Wiadomo,że flary nie trzeba byłoby kupować jedynie za platynę |
|
14 Sie 2012, o 14:39 |
|
|
Uczeń Heremona
|
dla mnie marnowanie platyny - jak masz duży lvl i chodzisz po lodowej to i tak nie wbiją specjalnie do cb np szpory/anty szpory
_________________ _______ |
|
14 Sie 2012, o 14:41 |
|
|
Uczeń Simona
|
To bardzo dobry pomysł moim zdaniem .Dobry pomysł aby uniknąć śmierci
|
|
14 Sie 2012, o 16:04 |
|
|
Pogromca Valdaroga
|
w życiu nie dał bym na coś takiego 1 platyny, poza tym zanim ktoś by dobiegł postać by umarła
Dym był by widoczny tylko w polu widzenia postaci czyli na stosunkowo małym obszarze a do tego jakoś alchemicy w Taernie nie chcą bawić się w materiały pirotechniczne. |
|
14 Sie 2012, o 18:32 |
|
|
Uczeń Simona
|
No w zasadzie jak dobrze pomysleć to fakt, cofam swoją opinię o pomyśle.
|
|
14 Sie 2012, o 18:41 |
|
|
Uczeń Heremona
|
Jest opcja ucieczki. Ją się stosuje, gdy nie daje się rady z mobkiem...
_________________ Gram na Larkas (kiedyś S2), MO 133 Gildia: Dark Templars |||||||| Blues Brothers & Valhalla - I shall remember +Druid turniejowy, lvl 44: 1. miejsce x3 +Ryc turniejowy, lvl22: 1. miejsce x3, 3. miejsce x1 |
|
14 Sie 2012, o 19:03 |
|
|
Zabójca Tilsai
|
ja również stosuję ucieczkę i nie kosztuje ona 1 platyny, czy autor pomysłu twierdzi że szybciej da znak pomocy czy ucieknie z walki?
_________________ We are all the same, players in the game. |
|
15 Sie 2012, o 10:15 |
|
|
Strona 1 z 2 |
[ 13 posty(ów) ] | Idź do strony 1, 2 Następna |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 16 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |