Strona 1 z 2 |
[ 11 posty(ów) ] | Idź do strony 1, 2 Następna |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
Nowy Q
Autor | Wiadomość |
---|---|
Walczący z drzewcami
|
Witam jak w temacie:
Q ,,?" Lvl- 54 lvl Wyk. Q ,,W Matni", ,,Ku Sarmatynom!” Od:Sarmatynów ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ G-Gracz S-Sarmatyni A-Alwan M-Malus KA-Kapitan Arnold L-Landau F-Friedhelm 1 etap, G-Witaj.Jest coś co Cię niepokoi?Wyglądasz na zmartwionego. D-Tak.Ostatnio krązyły plotki, że po wąwozie Dmother przechadza się potężny ork Zaimm. Nastraszył on tamtejszych magów,A jednocześnie moich przyjaciół,Malusa i Alwana. Idź i sprawdź co u nich. G- I-Dobrzę,idę na masyw II-A jaką będe miał z tego nagrode? S- Po wyborze 2: Wynagrodzę Cię klejnotami i wszystkim czym będziesz chciał. G: I-Dobrzę, lecę na Dmother II- Nie interesuje mnie to zadanie. 2 etap, Udajemy sie na Masyw Dmother do magów, zagadujemy do Malusa. G-Co wiesz o orku Zaimmie? M-Skąd o nim wiesz? G: I-Mam swoje źródła. II-Nieważne, mów! A- Po wyborze 1 opcji: Zaimm kiedy był mały widział jak księżniczka ludzi, uratowała Arduina-Orka Mong-Hahul.Zaimm był tak wściekł, że próbował zabić Arduina, jednak Arduin był mądrzejszy.Zabił Zaimma, który żyje do dziś. G-Jakim cudem Zaimm żyje aż do dzisiaj? M- O czym to ja...A tak.Zaimm znał innego orka,szamana,Rizurula.Rizurul jako ork-szaman wcisnął duszę zwykłego Uruka w ciało Zaimma, zabierając mu przy tym połowę mocy. G-Rizurul jest teraz kompanem Zaimma? M-Idź zapytaj o to Alwana on Ci powie, ja musze odpocząć. 2 opcja: M-Nic nie wskurasz rozkazując mi. Przeproś, a opowiem Ci wszystko, co wiem. G-Przeproś, opowiedz mi o Zaimm’ie. M- Magicznego słowa nie usłyszałem,mów! G-Eh...Kto mieczem wojuje..., proszę. M-[to co w 1 opcji] 3 etap, Idziemy do Alwana G-Witaj.Malus wysłał mnie do ciebie gdy zadałem mu jedno pytanie.Czy Rizurul nie jest teraz kompanem Zaimma? A-Skąd wiesz o Zaimm’ie?Zresztą nie ważne.Według mnie, Rizurul, jest teraz kompanem Zaimma, ale nie tylko on.Jest jeszcze 1 ork,Telek. G-Jest on niebezpieczny? A-O tak,ale Zaimm jest o wiele potężniejszy. G-O tym wiem.[Nagle Alwan zbladł]Co się stało? A-Harpie,Gor-Gorgony!Zbuntowały s-się!Zbierz ekipę i uratuj nas! G-Dobrze. 4 etap, Uratuj Malusa i Alwana. Oczywiście trza wyjść z masywu, żeby włączyła się instancja Questowa.Będą grupki: 2 harpie;2 gorgony;harpia+gorgona Trzeba zabić all grupki, te grupy będą od wejścia do powalonego drzewa, na płaskowyżu. 5 etap, Zabiliśmy wszystko,idziemy do Alwana. G-Wszystko w porządku?Widze, że krwawicie. A-To nic, uzdrowimy się. Dziękujemy za pomoc, idź do Strażnika Arnolda, on Ci powie co dalej. G: I-Już idę(Nagroda:Exp:195k + Złoto 45k + jakiś grat) II-Nie idę nigdzie, płać do miałeś dać.[Koniec zadania](Nagroda Exp 195k + Złoto 45k +jakiś grat +700 honoru) 6 etap, Udajemy się do Arnolda. G-Witajże. KA-Kim jesteś? G: I-Przysłał mnie Alwan. II-Nieważne mów co masz mi do powiedzenia! KA: I-Mój wspólnik?Niecierpie go. II-Czemu mam mówić coś,chociaż sam nie wiem co,obcemu człowiekowi? G(Po wyborze 2)-Przysłał mnie Alwan. KA-(To samo co w I opcji) G-Jak to ,niecierpisz go? KA-A co cię to?Chociaż, jeśli mi pomożesz to wynagrodze Cię sowicie. G-O co chodzi? KA- Potem powiem. Alwan kazał przekazać, żebyś poszedł do Landuała. G-Chyba Landaua. KA-Może i masz racej.Idź do niego G: I-Dobra,już ide. II-Nie chce być pieskiem na posyłki.[Koniec zadania]-otrzym.300 honoru 7 etap, Udajemy się do Landau G-Witaj.Chciałeś coś ode mnie? L-Ty jesteś [nick]? G-Tak. L-Słuchaj no... Alwan chce przeze mnie odebrać pewne papiery, które mogą obalić gubernatora Trentis. G- A na co Alwanowi te papiery? L-Skąd mam wiedzieć?Dostałem pieniądze,musze wykonać zadanie.Idź mi przynieś te papiery,masz tu mieszek złota. G: I-Dobra,idę. II-Eh...jak trafie do więzienia ty będziesz mnie stamtąd wyciągać.(Otrzymałeś: Mieszek złota. 8 etap, Udajemy się do Trentis,do Friedhelma. G-Witam również(bd na zielono) F-Co cię do mnie sprowadza? G-Pewne papiery są mi bardzo potrzebne. F-Jakie papiery?Odnośnie połowy ryb?Już mówie,że wziął je człowiek, który przyjec hał z Alairu.On zapłacił... G-Daruj sobie twoje opisywanie...Porzebuje przeklętych papierów, ty masz je napewno. F-Przeklęte?Wiem!Proszę, oto one. G-Dzięki,trzymaj się. Straciłeś: Mieszek złota(1)Otrzymałeś:10k złota 9 etap, Wracamy do Landau. G-Mam papiery, oto one. L-Nie było żadnych problemów? G: I-Oczywiście,że nie było. II-Były, i to wielkie, prawie trafiłem za kratki. L: Po 1: No to dobrze, idź teraz do Alwana. Po 2: Eh...Wiedziałem, że tak będzie.Proszę oto zapłata za kłopoty. G-Dzięki(otrzymałeś 35k złota) L-Udaj się teraz do Alwana. G-Dobrze, idę. 10 etap, Wracamy do Alwana G-Witaj A-Witaj, masz papiery? G-Tak,mam,ale zanim je oddam zadam Ci jedno pytanie. A-Jakie? G- Na co Ci one? A-Muszę koniecznie to tłumaczyć? G-Tak,papiery za twą odpowiedź. A-No dobra.Te papiery zostały wykonane z takich materiałów,które uwielbia mój pupilek Duch Za.. G-Duch Zamku!? A-Ja nic takiego nie powiedziałem. G- No dobrze,co teraz mam zrobić? A-Udaj się do... G-Do kogo? A-Właściwie to już do nikogo. G-Jak to? A-Normalnie,zrobiłeś wszystko co chciałem,żegnaj. G-A nagroda? A-Eh... Dobrze.Wybierz sobie coś:Pierścień,tarcza,rękawice,spodnie. G: I-Ten pierścień jest wspaniały. II-Tarcza pasuje idealnie. III-Wezmę rękawice. IV-Biorę spodnie. Otrzymałeś:60k złota,100k expa. 11 etap, Do Malusa! G-Malusie, możesz mnie przenieść tam,gdzie może być ork Zaimm razem ze swoimi kompanami? M-Oczywiście już. 12 etap, Na orki! Cała jaskinia(gdzie ruda;ta 1)będzie cała w orkach;grupy:2*ork Cała jaskinia number 2 będzie w drużynach:Ork szaman,2*ork. Na końcu jest Zaimm z rizurulem i telkiem. Zabijamy ich. 13 etap, Wracamy do Malusa G-Zaimm nie żyje. M-Udało Ci się?Nie wierze.Proszę, oto twoja nagroda. Otrzymałeś: 250k expa,80k złota 14 etap, Idź do Sarmatynów Uratowałem twoich przyjaciół,teraz czas na nagrode. S-Bardzo się ciesze proszę. Wykonałeś Zadanie. Otrzymałeś:15 wywarów zdrowia,95k expa i 110k złota Mam nadzieje że się podoba,jeśli nie,proszę wytłumaczyć dlaczego. 2 część Q już wkrótce. _________________ – To wódka? – słabym głosem zapytała Małgorzata.(...) – Na litość boską, królowo – zachrypiał – czy ośmieliłbym się nalać damie wódki? To czysty spirytus. Matyasek-Barbarzyńca 87 lvl - W stanie spoczynku KebabButche-Mag Ognia 57lvl - Ciągle w grze Ostatnio edytowany przez barnostary, 30 Sie 2012, o 09:51, edytowano w sumie 1 raz |
20 Sie 2012, o 17:12 |
|
Walczący z drzewcami
|
Większego mózgotrzepu dawno nie widziałem. _________________ dr 120 |
20 Sie 2012, o 18:00 |
|
|
Dlaczego q który wamaga q na taki lvl jest na 54 lvl ?
|
20 Sie 2012, o 19:42 |
|
Błądzący w Tunelach
|
Nie jedźmy po nim tak szybko, w końcu krytyka ma być kreatywna.
Zalety: -Rozpisał kilka opcji dialogów. To wszystko Wady: barnostary napisał(a): Zabił Zaimma, który żyje do dziś. Tym tekstem to mnie rozwaliłeś -większość dialogów jest zupełnie bez sensu, -mnóstwo powtórzeń, -zapewne pisałeś to (max) 10 minut. Przykro mi to pisać, ale to dno. _________________ Sypię piaskiem, okazjonalnie wystrzelę coś z łuku. |
20 Sie 2012, o 19:58 |
|
Walczący z drzewcami
|
Niezbyt udany Q,ale tym co Robin mówił też mnie rozwaliłeś A poza tym Zaimm i Rizurul to tylko czempy a nie część fabuły.
_________________ Stachubrach-Łucznik [85] OFF Pomogłem? Podoba się? Daj ku f e l k a. Mój kanał na YT: http://www.youtube.com/channel/UC4rLfyOMgD-2IhDf0b6YxOw/feed |
20 Sie 2012, o 20:18 |
|
Uczeń Heremona
|
Spoiler:
Spoiler:
Spoiler:
Spoiler:
Spoiler:
Spoiler:
Spoiler:
Spoiler:
Spoiler:
Chyba łatwiej by było podkreślić cały tekst W niektórych miejscach powinny być "..." i [dalej] aby akcja nabrała sensu _________________ _______ |
20 Sie 2012, o 20:29 |
|
|
Mam jeszcze jedno pytanie: Dlaczego q jest tylko dla osób które wybrały zakładanie gildi u tych gości NOT FAIR -,-
I jeszcze jedno : CO mają wspólnego rządni śmierci maga z Kameneak (Dolnego) magowie z masywu z tymi kolesiami od których q jest ? |
20 Sie 2012, o 20:36 |
|
Zabójca Tilsai
|
widze że poszedłeś na prostotę w wymyślaniu fabuły
_________________ We are all the same, players in the game. |
21 Sie 2012, o 10:50 |
|
Walczący z drzewcami
|
słaby Q
_________________ Pomoglem? kliknij Kufelek |
21 Sie 2012, o 13:07 |
|
Taernijczyk z ekwipunkiem
Rejestracja: 14 Sie 2012, o 13:44 Posty: 10 Podziękowano: 0 raz Otrzymanych podziękowań: 0 raz |
barnostary napisał(a): Wykonałeś Zadanie. Otrzymałeś:15 wywarów zdrowia,95k expa i 110k złota hmm przez ten cały czas wiecej bym zarobił expa np na dzecie a nie poprzez tego w/w q |
26 Sie 2012, o 00:22 |
|
Strona 1 z 2 |
[ 11 posty(ów) ] | Idź do strony 1, 2 Następna |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 17 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |