Strona 1 z 1 |
[ 6 posty(ów) ] |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
NOWY QUEST (PROPOZYCJA)
Autor | Wiadomość |
---|---|
Jedną nogą w Haligardzie
|
Witam zauważyłem że mało jest questów w tej grze, max 2 na jeden poziom.
Proponuje by dodać q Nazwa: Przygoda z Gadami Podchodzimy do konwojeta i wybieramy opcje dialogu: Ja: Witaj masz nie potrzebne pieniądze? K(konwojent):Mam 1 opcja wyboru:Dasz? 2 opcja wyboru:Co muszę zrobić? K1:Ok. (dostajemy 25tyś złota) koniec questu K2:Nic. Ja:Ok to daj. K:Prosze. (dostajemy 25tyś złota i 15k expa ZA CHĘĆ POMOCY Z GADAMI) Wszelkie sugestie bądź pytania w komentarzach. Ps prosze administracje o nie spamowanie mi poczty!!! Nie nie chce być inżynierem!!! @down Questów jest bardzo malutko dałeś przykład jednego poziomu a co z takimi poziomami gdzie nie ma ani jednego qurstu? wyexp się ponad 30lv to zobaczysz, polecam Ci mój poradnik dla każdej profesji Ostatnio edytowany przez adrianislaw, 20 Sie 2012, o 22:53, edytowano w sumie 1 raz |
20 Sie 2012, o 22:47 | |
Walczący z drzewcami
|
Co to jest? 25k złota bądź także 15k expa praktycznie za nic.... I mało Q? To radze spojrzeć na wiki to zobaczysz ile jest np. na 30lvl.
@edit Na inne lvle jest też trochę ich,pomiędzy 50-65 jest duża przerwa ale to nie znaczy że jest mało Q. PS: Poradnik czytałem i jest dobry,jesli chodzi o wyexpienie mam 48lvl więc wiem jak to jest... _________________ Stachubrach-Łucznik [85] OFF Pomogłem? Podoba się? Daj ku f e l k a. Mój kanał na YT: http://www.youtube.com/channel/UC4rLfyOMgD-2IhDf0b6YxOw/feed |
20 Sie 2012, o 22:49 |
|
Uciekinier Taernijczyk
|
Ale żalowy q podchodzimy do konwojenta który ma niepotrzebne 25k i nam je daje... A na temat dialogów się nie będe nawet wypowiadać.
_________________ ArcyTasak - Rycerz s1 [70] Koniec gry. |
21 Sie 2012, o 09:48 |
|
|
Gdzie ty masz napisane że na każdy lvl masz mieć Q ?
Q nie byłyby tak poszukiwane przez graczy gdyby każdy szukał sam różnych rzeczy zamiast pisać "Gdzie znajde _ble ble ble_ do q _ble ble ble_? " Za chwile będziesz miał tyle q że się nie wyrobisz GŁUPI pomysł brać kase za... ...nic? Ostatnio edytowany przez seba11pl, 21 Sie 2012, o 09:57, edytowano w sumie 1 raz |
21 Sie 2012, o 09:54 |
|
Uczeń Simona
|
Kolejna genialna propozycja Adriana.
Masz kufel za ten Q!!! Twój poradnik oraz Q na pewno odmieni większość graczy Taerna
Spoiler:
_________________ Gram ,,4fun"... Rycerz s3,spamer,nup,wielbiciel erpegów, i bijatyk typu ,,pancz,pancz,pancz-pancz,kik,pancz" Wróciłem Pomogłem? Kliknij kufelek przy mojej wiadomości. >>>Znany jako Advocate s3<<< |
21 Sie 2012, o 09:55 |
|
Pogromca Valdaroga
|
Czemu nie zglaszacie takich postow od razu?
Zamykam a autora nagradzam ostrzezeniem za trollowanie. |
21 Sie 2012, o 10:46 |
|
Strona 1 z 1 |
[ 6 posty(ów) ] |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 15 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |