Strona 1 z 2 |
[ 16 posty(ów) ] | Idź do strony 1, 2 Następna |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
Inhibitory
Autor | Wiadomość |
---|---|
Walczący z drzewcami
|
Witajcie wszyscy Wiem,że inhibitory robi mało osób ze względu na składniki,ale jednak niektórzy je robią. A więc mam pomysł na składniki do inhibitora szmaragdowego i diamentowego. A więc:
Inhibitor Szmaragdowy: -3x (nowa rzecz) smycz Babadka -25 aragonitów -2x (kolejna nowość ) Skrzydło Modliszki. Inhibitor Diamentowy: -4x (i tu nowy składnik ) Kość Garthmoga -(tutaj nowy sposób wymiany) 5x Lodowe Kryształy Mocy(10x Lodowy Rdzeń Mocy= 1 kryształ u Starca) -50 esencji Wiem,że trochę wypisałem nowych przedmiotów,ale ciężko znaleść dobre składniki a takie dropy mogłyby się pojawić _________________ Stachubrach-Łucznik [85] OFF Pomogłem? Podoba się? Daj ku f e l k a. Mój kanał na YT: http://www.youtube.com/channel/UC4rLfyOMgD-2IhDf0b6YxOw/feed Ostatnio edytowany przez Stachubrach, 31 Sie 2012, o 20:43, edytowano w sumie 1 raz |
31 Sie 2012, o 19:36 |
|
Chodząca legenda
|
Diamentowy inhibitor to 8 platyny. W warunkach s3 ~48k złota.
120 esencji to na s3 ~600-700k złota. Zupełnie nie widzę sensu w robieniu czegoś takiego, diamentowy zdecydowanie na - Sam nigdy nie robiłem inhibitorów. Sądzę, że specjalnie jest tak, że najlepszych zrobić się nie da, żeby platynka leciała na hlvl na ulepszenia. I tak dużo łatwiej, taniej i szybciej jest kupować wszystkie inhibitory za platynę, niż je robić. @down - pasuje Ci 50, a 10 jest droższych od kosztu platy. Do tego jeszcze inne śmieci i robocizna. _________________ Mój kanał na YT Życie jest jak szachy: albo posuwasz królową, albo bijesz konia. Życie jest jak szachy: najbardziej żałujemy ruchów, których nie możemy cofnąć. Prawdziwie wolnym człowiekiem jest tylko ten, kto nikogo nie kocha. Ostatnio edytowany przez Szymdaro, 31 Sie 2012, o 23:09, edytowano w sumie 1 raz |
31 Sie 2012, o 20:23 |
|
Walczący z drzewcami
|
Stachubrach napisał(a): -120 esencji hmm, przesadziles troche na s2 esencja chodzi 10k szt. inhi diamentowy - 8 platyny, wiec lepiej kupic te 10 platki za 70-80k i mniej wyjdzie (chyba ze przetopic rar na esencje ale szkoda marnowac rar bo malo ese jest) i tak rzadko kto robi inhi moze niektorzy sie nie zgodza ze mna ale ja na inhi diamentowy jestem na Nie. a co do inhi szmaragdowego, moze byc Edit: Stachubrach napisał(a): -50 esencji teraz moze byc teraz inhi diamentowy mi pasuje ale czy admini to wprowadza to nie wiem _________________ Pomoglem? kliknij Kufelek Ostatnio edytowany przez Ashbull, 31 Sie 2012, o 20:48, edytowano w sumie 1 raz |
31 Sie 2012, o 20:33 |
|
Walczący z drzewcami
|
Troszke może przesadziłem z esencjami To poprawię. Ale można przetapiać rary typu Isverd
_________________ Stachubrach-Łucznik [85] OFF Pomogłem? Podoba się? Daj ku f e l k a. Mój kanał na YT: http://www.youtube.com/channel/UC4rLfyOMgD-2IhDf0b6YxOw/feed |
31 Sie 2012, o 20:43 |
|
Uczeń Heremona
|
Nie opłacalne bo na s3 rar'y do przetopienia na 50 esencji bd kosztowały 100-120k
a jeszcze trzeba mieć te kości + kryształy Wiec i tak lepiej bd kupić 10 platyn za 70-80k bo zostanie nam jeszcze 2 platy i bd mieli inhibitor Inhibitor szmaragdowy: Składniki do niego bd w\dużo ważyły dla gracza bez platynowego konta: 200( normalna waga ekiwipunku), 500 (aragonit), XXX (smycz babadka ), jakieś questowe przedmioty, wychodzi 700+ _________________ _______ |
31 Sie 2012, o 21:00 |
|
Walczący z drzewcami
|
MaxMar napisał(a): Nie opłacalne bo na s3 rar'y do przetopienia na 50 esencji bd kosztowały 100-120k a jeszcze trzeba mieć te kości + kryształy Wiec i tak lepiej bd kupić 10 platyn za 70-80k bo zostanie nam jeszcze 2 platy i bd mieli inhibitor Inhibitor szmaragdowy: Składniki do niego bd w\dużo ważyły dla gracza bez platynowego konta: 200( normalna waga ekiwipunku), 500 (aragonit), XXX (smycz babadka ), jakieś questowe przedmioty, wychodzi 700+ To by mogło mieć mniejszą wagę Np. 2- 1 szt. _________________ Stachubrach-Łucznik [85] OFF Pomogłem? Podoba się? Daj ku f e l k a. Mój kanał na YT: http://www.youtube.com/channel/UC4rLfyOMgD-2IhDf0b6YxOw/feed |
31 Sie 2012, o 21:03 |
|
Błądzący w Tunelach
|
Nie przejdzie
_________________ Nicki-LufenBack Level-140 Profesja-Rycerz Serwer-Larkas Gildia-Valhalla |
1 Wrz 2012, o 11:23 |
|
Taernijczyk z ekwipunkiem
Rejestracja: 2 Sie 2012, o 19:55 Posty: 24 Miejscowość: Starogard Gdański Podziękowano: 10 razy Otrzymanych podziękowań: 0 raz |
Ale gdyby inhibitor zrobiony (nie kupiony) bylby zdatny do handlu?? Mysle, ze wiecej osob robiloby inhi
_________________ -Scoobyxd - S III - Ryc 81 lvl -Scoobymo - S III - Mo 29 lvl |
2 Wrz 2012, o 00:03 |
|
Taernijczyk z ekwipunkiem
Rejestracja: 14 Sie 2012, o 13:44 Posty: 10 Podziękowano: 0 raz Otrzymanych podziękowań: 0 raz |
Scoobyxd napisał(a): Ale gdyby inhibitor zrobiony (nie kupiony) bylby zdatny do handlu?? Mysle, ze wiecej osob robiloby inhi Ludzie zaczeliby robic "nupków" i wbijac do 15lvl i platka by leciała potem by sprzedawali i kasa by była:D |
2 Wrz 2012, o 00:33 |
|
Błądzący w Tunelach
|
TheLiq napisał(a): Ludzie zaczeliby robic "nupków" i wbijac do 15lvl i platka by leciała potem by sprzedawali i kasa by była:D Scooby napisał "inhibitor zrobiony (nie kupiony)". Te kupowane za platynę byłyby niezdatne do handlu. |
2 Wrz 2012, o 12:52 |
|
Strona 1 z 2 |
[ 16 posty(ów) ] | Idź do strony 1, 2 Następna |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 70 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |