Strona 1 z 1 |
[ 9 posty(ów) ] |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
glos [x]
Autor | Wiadomość |
---|---|
Taernijczyk z ekwipunkiem
|
Mam propozycje dodania glosu do NPC. Wygladalo by to tak - http://scr.hu/8sn/u6r19
Prosze o twoje sugestie. |
2 Wrz 2012, o 10:11 |
|
Walczący z drzewcami
|
moze byc ale po co ? przeciez sa napisy
_________________ Pomoglem? kliknij Kufelek |
2 Wrz 2012, o 10:17 |
|
|
wiem ale to dla tych co nie umieja czytac
|
2 Wrz 2012, o 10:19 |
|
Współpracownik Gnarla
|
pomysł zły nie jest, ale mi osobiście by się nie przydał bo gram bez dźwięków
_________________ "Jak szczęśliwie żyliby niektórzy, gdyby o sprawy innych ludzi tak samo mało troszczyli się, jak o swoje własne...." Nasti-VD 127 Ostlor NastiiiV- Dru 50 Larkas http://scr.hu/0exu/mfv5r |
2 Wrz 2012, o 10:21 |
|
|
przyszlo mi do glowy cos jeszcze ale nie chcialem robic nowego postu , a w zasadzie to , ze zamiast zdjec NPC mogly by byc animacje , ktore sie ruszają i oddaja odglosy np. kaszlniecie
|
2 Wrz 2012, o 10:26 |
|
Walczący z drzewcami
|
Z tego co pamiętam, był już taki pomysł. A teraz pomyśl, u wszystkich npc ile łącznie będzie dialogów? Każdy musi mieć inny głos. Nagraj dialogi do wszystkich rozmów. Pomysł całkowicie bez sensu. Gra potrzebuje zupełnie innych rzeczy niż śmiesznych głosów do dialogów.
_________________ BloodlineMage s2 86 mo OFF UndeadMage s4 121 mo OFF UndeadPonyH Ostlor 123 łucznik Undi EU 62 druid OFF Undiii Ostlor 40 Ryc |
2 Wrz 2012, o 10:30 |
|
|
w sumie masz racje , ale zawsze mozna zrobic animacje tych postaci i ich odglosy.
|
2 Wrz 2012, o 10:34 |
|
Pogromca Valdaroga
|
dera989898 napisał(a): w sumie masz racje , ale zawsze mozna zrobic animacje tych postaci i ich odglosy. taaaak, bo to mniej roboty;p |
2 Wrz 2012, o 14:03 |
|
Błądzący w Tunelach
|
Fajnie by było Tak, był już taki temat i to zbyt wiele roboty. Dialogów jest baaaardzo dużo i nagranie do tego głosów (każdy inny) byłoby trudne. Do tego kolejne lagi.. Nie przejdzie.
_________________ Sypię piaskiem, okazjonalnie wystrzelę coś z łuku. |
2 Wrz 2012, o 19:38 |
|
Strona 1 z 1 |
[ 9 posty(ów) ] |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 59 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |