Strona 1 z 1 |
[ 3 posty(ów) ] |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
Poprawka do Czempionow [X]
Autor | Wiadomość | |
---|---|---|
Jedną nogą w Haligardzie
|
Siemka. Chciałem Was szanowna Administracjo prosić o wprowadzenie zmian w czemionach.
Już wyjaśniam o co mi chodzi. Są ludzie którzy specjalnie ''plątają'' się po różnych krainach po to by upolować czempiona i może coś z niego wydropić a potem mieć z tego kasę lub ubrać się w tego seta. Jak wiadomo wgrane zostały nowe czempy do jaskiń herszta i można powiedzieć że są one lepsze od innych Jak to ? Bo wypadają z nich flaszki i inhibitory i dlatego są one lepsze (można tak powiedzieć) zamiast wydropionego raru mamy nagrodę pocieszenia wszystko pięknie ładnie ale może by tak z każdego czempa wypadały jakieś flaszki i inhibitory ? :] jako nagrody pocieszenia myślę ze pomysł nie jest zły i mógł by być wprowadzony do gry ale to już od Was zależy :] Pozdrawiam |
|
15 Wrz 2012, o 21:13 |
|
|
|
Mf nie dropia z niczego, poza czempami...
Wf i SF dropia z bosow więc to wystarcza, czempy są dla setów. A nie flasz i inhibitorow... inhibitory też dropia z bosow i nie mów mi że nie ma tych słabych, bo słabe możesz zastąpić tymi lepszymi... |
|
16 Wrz 2012, o 19:46 |
|
|
Duma Forum!
|
Generalnie odpowiedź otrzymałeś powyżej. Drop jest ustalany w zależności od rangi moba i jego częstotliwości występowania. Champy są lotnymi bossami z, których można zdobyć sety i tego się trzymajmy. Możliwości zdobycia/stworzenia flaszek/inhi są i nie potrzeba ich powielać.
_________________ Kreatywność, obiektywizm, optymizm = TESTER! The First 100 lvl on the Lands of Taern - at 114 the Career has been sacrificed. |
|
16 Wrz 2012, o 21:10 |
|
|
Strona 1 z 1 |
[ 3 posty(ów) ] |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 27 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |