Strona 1 z 2 |
[ 17 posty(ów) ] | Idź do strony 1, 2 Następna |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
czarna lista [X]
Autor | Wiadomość |
---|---|
Uciekinier Taernijczyk
|
Zrubcie czarno liste zeby mozna bylo dodawac graczy na czarno liste i wtedy ich nick by nam sie wyswietlal na czarno albo czerwono to by ulatwilo gre bo bym widzial kogo mam zabijac bo nie pamietam wszystkich nicków na pamiec
|
16 Wrz 2012, o 19:10 |
|
Jedną nogą w Haligardzie
|
Zapisz sobie nick na czole i postaw lustro obok monitora. Wtedy juz nikt Ci nie ucieknie.
_________________ Druid & Sheed |
16 Wrz 2012, o 19:26 |
|
Uciekinier Taernijczyk
|
a ty przestan spamowac forum bo twoje wypowedzi nic nie wnoszom w temacie
|
16 Wrz 2012, o 19:32 |
|
|
telewizor napisał(a): Zrubcie czarno liste zeby mozna bylo dodawac graczy na czarno liste i wtedy ich nick by nam sie wyswietlal na czarno albo czerwono to by ulatwilo gre bo bym widzial kogo mam zabijac bo nie pamietam wszystkich nicków na pamiec 1.Kup słownik 2.Zrób listę w Realu i naklej na scianie - napisz czerwonym dlugopisam/flamastrem i popraw, i masz Ostatnio edytowany przez seba11pl, 16 Wrz 2012, o 19:37, edytowano w sumie 1 raz |
16 Wrz 2012, o 19:36 |
|
Jedną nogą w Haligardzie
|
Seba dobrze Ci powiedzial. Pomysl bez sensu.
16 Wrz 2012, o 19:37 |
|
Uciekinier Taernijczyk
|
wlasnie dobry pomysl tylko ty jestes za glupi zeby go zrozumiec
|
16 Wrz 2012, o 19:38 |
|
Uczeń Simona
|
Gdyby nasz umysł był tak prosty, żebyśmy mogli go zrozumieć, bylibyśmy tak głupi, że nie zrozumielibyśmy go i tak :P Telewizor, ale jak ty sobie wyobrażasz taką czarną listę? ^^ bo nie do końca cie zrozumiałam, i wydaje mi się ze nie ja jedna :P twoja polszczyzna pozostawia sobie dużo do życzenia :]
_________________ s2 (LARKAS) - Dżhaniikest dr 94 Kłótnia z idiotą jest jak gra w szachy z gołębiem. Nieważne jak dobrze grasz , gołąb i tak przewróci wszystkie figury, nawali na szachownicę i będzie dumny z wygranej. |
16 Wrz 2012, o 19:42 |
|
Jedną nogą w Haligardzie
|
Najlepiej napisac ''Zrubcie czarno liste'' i ma powstac ot tak.??
16 Wrz 2012, o 19:46 |
|
Walczący z drzewcami
|
Słaby pomysł,sam robię jak powiedział Seba-zapisuję na kartce nicki i tyle.
_________________ Stachubrach-Łucznik [85] OFF Pomogłem? Podoba się? Daj ku f e l k a. Mój kanał na YT: http://www.youtube.com/channel/UC4rLfyOMgD-2IhDf0b6YxOw/feed |
16 Wrz 2012, o 19:51 |
|
Uciekinier Taernijczyk
|
ale jak jestem na halicie i jest 30 ludzi to nie chce mi sie sprwadzac na kartce kto jest na liscie a tak by byl na czarno i by sie rzucal w oczy!!
|
16 Wrz 2012, o 19:53 |
|
Strona 1 z 2 |
[ 17 posty(ów) ] | Idź do strony 1, 2 Następna |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 29 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |