Strona 1 z 2 |
[ 12 posty(ów) ] | Idź do strony 1, 2 Następna |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
Malowane przedmioty
Autor | Wiadomość | |
---|---|---|
Uciekinier Taernijczyk
|
Witam , miałem dziś sytuacje że wypadł ze mnie pomalowany płaszcz ... trochę się załamałem i napisałem do Gm który wytłumaczył mi ze takie przedmioty mogą wypadać i że jest to normalne ....
Może pora to zmienić ? W końcu nie po to maluje przedmiot ( wydaje na niego realne pieniądze ) żeby potem przy 1 lepszym pvp ze mnie wypadł Pozdrawiam _________________ Barba s2 |
|
17 Wrz 2012, o 16:43 |
|
|
|
Po co go schowałeś do eq-torby ? TO Twoja osobista wina...
Lej się na arenie jak masz problemy... |
|
17 Wrz 2012, o 16:49 |
|
|
Uciekinier Taernijczyk
|
Może dlatego że nie miałem zielonego pojęcia że coś na co wydałem realne pieniądze może ze mnie wypaść ?
_________________ Barba s2 |
|
17 Wrz 2012, o 16:58 |
|
|
Błądzący w Tunelach
|
Wystarczyło przeczytać, żeby uniknąć problemów http://wiki.taern.pl/index.php/Czy_w_wa ... wipunek%3F
_________________ Gildia: Wytrawni Smakosze Profesja: Barb [Ostlor] |
|
17 Wrz 2012, o 17:18 |
|
|
|
Nikt nie ponosi odpowiedzialności za twoją nie wiedze, ja te traciłem eq dopóki się nie dowiedziałem...
|
|
17 Wrz 2012, o 17:41 |
|
|
Taernijczyk z ekwipunkiem
Rejestracja: 2 Sie 2012, o 19:55 Posty: 24 Miejscowość: Starogard Gdański Podziękowano: 10 razy Otrzymanych podziękowań: 0 raz |
Jeżeli nie chcesz, aby przedmioty z eq, których używasz nie wypadały to ulepsz taki przedmiot na +3 u kowala/koldzicy i problem z głowy
_________________ -Scoobyxd - S III - Ryc 81 lvl -Scoobymo - S III - Mo 29 lvl |
|
17 Wrz 2012, o 22:21 |
|
|
Pogromca Valdaroga
|
Proste - niech przedmiot pomalowany/zmorfowany automatycznie uzyska status platynowego przedmiotu. Jest to rozsądne, biorąc pod uwagę że ten sam skutek można osiągnąć naprawiając/kupując za platynę (co jest mniejszym kosztem).
|
|
17 Wrz 2012, o 23:28 |
|
|
Walczący z drzewcami
|
Właśnie tak jak mówi większość nade mną ulepszać na +3 lepiej,a jeśli item nie jest na twój lvl to go do depo schowaj...
_________________ Stachubrach-Łucznik [85] OFF Pomogłem? Podoba się? Daj ku f e l k a. Mój kanał na YT: http://www.youtube.com/channel/UC4rLfyOMgD-2IhDf0b6YxOw/feed |
|
18 Wrz 2012, o 19:48 |
|
|
Walczący z drzewcami
|
ulepsz na +3 albo schowaj do depo albo ubierz na siebie
_________________ Pomoglem? kliknij Kufelek Ostatnio edytowany przez Ashbull, 19 Wrz 2012, o 13:44, edytowano w sumie 1 raz |
|
19 Wrz 2012, o 06:51 |
|
|
Uczeń Simona
|
@up Jeśli używasz tego typu odpowiedzi ( 1..2..3..) to chociaż używaj je poprawnie ...
Co do tematu,zgadzam się w 100% z Kythem. Jeśli modyfikuje się przedmiot i używa się do tego platyny automatycznie powinien zostać uznawany jako przedmiot platynowy. _________________ Gram ,,4fun"... Rycerz s3,spamer,nup,wielbiciel erpegów, i bijatyk typu ,,pancz,pancz,pancz-pancz,kik,pancz" Wróciłem Pomogłem? Kliknij kufelek przy mojej wiadomości. >>>Znany jako Advocate s3<<< |
|
19 Wrz 2012, o 07:22 |
|
|
Strona 1 z 2 |
[ 12 posty(ów) ] | Idź do strony 1, 2 Następna |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 20 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |