Strona 1 z 2 |
[ 13 posty(ów) ] | Idź do strony 1, 2 Następna |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
[IDEA] Kanclerz , knebel i gildia.
Autor | Wiadomość |
---|---|
Uciekinier Taernijczyk
|
Witam!
Niektórzy gracze na Czacie Gildi kłóca się, spamuja, wyzywaja i wyklinaja. Wtedy najczęściej zostaja oni wydaleni z gildi, ale przydałaby się możliwość dawania "knebli na czat gildi" przez Kanclerzy. Coś typu /ignore na priv, tylko coś czasowego w gildi. [knebel]. Pozdrawiam _________________ |
25 Wrz 2012, o 20:34 |
|
Walczący z drzewcami
|
Bez sensu gildia są tak małe ze można bez problemu zaleś gildzie gdzie nie będzie się kłócić. To jest tylko gra jeżeli ktoś tego nie pojmuje kick z gildii. Jeżeli kanclerz toleruje kłótliwego gościa w końcu połowa gildii się rozpadnie.
Ps. nawet nie wiem czy podobnej propozycji nie było. _________________ "Warto mieć marzenia" tylko jaka to wartość jak się nic z tego nie ma?? Ostatnio edytowany przez Dexdex, 25 Wrz 2012, o 20:46, edytowano w sumie 1 raz |
25 Wrz 2012, o 20:41 |
|
Uciekinier Taernijczyk
|
Jak dla mnie nie potrzebne, a jeśli ktoś rzeczywiście w ten sposób się zachowuję wystarczy upomnienie potem degradacja, a jak dalej będzie w ten sposób postępował wydalenie z gildii, poza tym po co trzymać w gildii kłótliwego gracza, który tylko psuję grę innym?
|
25 Wrz 2012, o 20:46 |
|
Uczeń Simona
|
Mój kanclerz chciał wybudować więzienie w gildii dla niesfornych strategów, ale to raczej nie było na serio :P
_________________ s2 (LARKAS) - Dżhaniikest dr 94 Kłótnia z idiotą jest jak gra w szachy z gołębiem. Nieważne jak dobrze grasz , gołąb i tak przewróci wszystkie figury, nawali na szachownicę i będzie dumny z wygranej. |
25 Wrz 2012, o 20:54 |
|
Pogromca Valdaroga
|
ja jako moderator mam techniczną możliwość wlepić knebla również za wybryki na czacie gildiowym, ale powiem wam że mimo że różne historie się zdarzały, nigdy mi to nawet nie przyszło do głowy. takie sprawy po prostu załatwia się inaczej.
i myślę że czat gildiowy służy między innymi właśnie do tego żeby czasem odreagować nawet w mocniejszych słowach, ostatecznie wszystko zostaje w rodzinie;) a jak z kimś się zupełnie nie daje dogadać, to nie widzę sensu w trzymaniu takiej osoby w gildii. |
25 Wrz 2012, o 20:57 |
|
Uczeń Heremona
|
Myślę że możliwość jakiegoś moderowania czatu gildiowego z pozycji Kanclerza byłaby wskazana. Najlepiej sprawdzałby się jakiś mute/knebel dla poszczególnych osób.
Aczkolwiek mam świadomość że taki pomysł, nawet jeśli miałby przejść to zostanie wprowadzony najwcześniej w kolejnej dekadzie _________________ Gram na Larkas (kiedyś S2), MO 133 Gildia: Dark Templars |||||||| Blues Brothers & Valhalla - I shall remember +Druid turniejowy, lvl 44: 1. miejsce x3 +Ryc turniejowy, lvl22: 1. miejsce x3, 3. miejsce x1 |
25 Wrz 2012, o 21:06 |
|
Uczeń Simona
|
Moim zdaniem przydałby się taki pomysł z kneblem.. np. ktoś jest wulgarny na gildiowym to max knebel wyosi 2h na uciszenie i tyle :> Aczkolwiek zgadzam się z mikhell że ten pomysł raczej nie przejdzie
_________________ Kokoszanel stare s3 |
25 Wrz 2012, o 21:23 |
|
Uczeń Simona
|
No ja bym wolała dostać knebla na 2 h za obrażanie kanclerza niż wywalenie z gildii :P
_________________ s2 (LARKAS) - Dżhaniikest dr 94 Kłótnia z idiotą jest jak gra w szachy z gołębiem. Nieważne jak dobrze grasz , gołąb i tak przewróci wszystkie figury, nawali na szachownicę i będzie dumny z wygranej. |
25 Wrz 2012, o 21:26 |
|
Walczący z drzewcami
|
Czasem taki knebel by się przydał Ja akurat takiej potrzeby jednak nie mam,jestem w spokojnej gildii gdzie nikt takim 'agresolem' nie jest
_________________ Stachubrach-Łucznik [85] OFF Pomogłem? Podoba się? Daj ku f e l k a. Mój kanał na YT: http://www.youtube.com/channel/UC4rLfyOMgD-2IhDf0b6YxOw/feed |
25 Wrz 2012, o 21:45 |
|
Błądzący w Tunelach
|
Z własnego doświadczenia wiem , że moderatorzy potrafią "odpuszczać" w swoich gildiach ludziom którzy się kłócą własnie na czacie gildii.. Tworzenie więzienia to jest myśl , ale tak jak mówił ktoś powyżej agresywnych graczy trzeba tępić i palić na stosach : > Żeby wnieść coś do tego tematu dodam również to , że kanclerz mógłby mieć coś w rodzaju knebla albo upomnienia , ale tylko na czacie gildii : )
_________________ Arkern - łucznik 94lv. [zw] „zdechłem.." |
26 Wrz 2012, o 21:58 |
|
Strona 1 z 2 |
[ 13 posty(ów) ] | Idź do strony 1, 2 Następna |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 29 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |