![]() |
Strona 1 z 1 |
[ 5 posty(ów) ] |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
[IDEA] Możliwość zmiany profesji za platynę. [x]
Autor | Wiadomość |
---|---|
Uciekinier Taernijczyk ![]() ![]() |
yo.
Wiele osób jakich znam wbija sobie koło 40lvla i robi nową profesję, bo stara mu się znudziła. Ja osobiście grałem na sześciu profesjach, na każdej oprócz łucznika i miałem + 30lvl. Myślę, że wiele graczy wydałoby platynę na zmianę profesji. Myślę, że koło 95% osób chciałoby aby była taka możliwość. Cena to koło 50-200 platyny, lub jak uzgodnią Ci co tu rządzą. Pozdro _________________ ![]() |
30 Wrz 2012, o 11:28 |
![]() |
![]() |
|
Jedną nogą w Haligardzie ![]() ![]() |
Nie przejdzie to. Za 50 platyny to bym codziennie zmienial
![]() _________________ Druid & Sheed |
30 Wrz 2012, o 11:32 |
![]() |
![]() |
|
Uciekinier Taernijczyk ![]() ![]() |
Druwsot napisał(a): Nie przejdzie to. Za 50 platyny to bym codziennie zmienial ![]() No wiem- za tanio. Cena tu nie gra roli może być drożej. Ważne żeby istniała taka możliwość. Zresztą druid nie jest taki super. Ja nie lubię mało bić i uzależniać się od grupy ![]() _________________ ![]() |
30 Wrz 2012, o 11:33 |
![]() |
![]() |
|
![]() |
Myślę ,że pomysł upraszcza trochę grę i nie przejdzie.
Zmiana z fizola na maga i odwrotnie wiązałoby się ze zmianą umiejętności ...wiem reset itd ![]() Koszt zmiany + reset + zmiana eq ... koszt -kosmos |
30 Wrz 2012, o 11:41 |
|
![]() |
|
Pogromca Valdaroga ![]() Rejestracja: 16 Sty 2011, o 02:38 Posty: 1597 Miejscowość: Szczecin Podziękowano: 109 razy Otrzymanych podziękowań: 101 razy ![]() |
nie będzie takiej możliwości.
niektóre profesje są łatwiejsze do grania na początku, inne bardziej pożądane na wyższych poziomach. |
30 Wrz 2012, o 11:46 |
![]() |
![]() |
|
![]() |
Strona 1 z 1 |
[ 5 posty(ów) ] |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 3 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |