Strona 1 z 2 |
[ 15 posty(ów) ] | Idź do strony 1, 2 Następna |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
wysyłanie wiadomości
Autor | Wiadomość | |
---|---|---|
Taernijczyk z ekwipunkiem
|
Ja mam taki pomysł aby można było wysyłać na kopertę wiadomość do całej swojej gildii za pomocą jednej pozycji nazwanej "wyślij wiadomość do gildii".
Na forum gildyjnym jest ograniczona ilość znaków jakie można wpisać (tak a propos nie działają tam przecinki), więc wiadomości tam zamieszczane muszą być bardzo zwięzłe, a czasami jest potrzeba przekazania bardziej obszernej wiadomości i uważam, że taka koperta do gildii byłaby fajnym rozwiązaniem. Wysyłanie koperty do każdego z osobna jest dosyć męczące (zwłaszcza, że przynajmniej u mnie nie idzie przewijać listy znajomych która jest wyświetlana przy wysyłaniu listu i można dodać tylko jednego adresata) |
|
2 Paź 2012, o 07:27 |
|
|
Uczeń Heremona
|
Bez sensu, jakbym chciał napisać coś obszernego dla gildii, to bym wrzucił na tablicy linka do wiadomości zamieszczonej na jakiejś stronce...
Czasami trochę myślenia pozwala zaoszczędzić dużo pracy... _________________ Gram na Larkas (kiedyś S2), MO 133 Gildia: Dark Templars |||||||| Blues Brothers & Valhalla - I shall remember +Druid turniejowy, lvl 44: 1. miejsce x3 +Ryc turniejowy, lvl22: 1. miejsce x3, 3. miejsce x1 |
|
2 Paź 2012, o 08:33 |
|
|
Zabójca Tilsai
|
dokładnie - coś dłuższego to szukasz jakiś hosting plików i uploadujesz wiadomość napisaną w notatniku czy wordzie
_________________ We are all the same, players in the game. |
|
2 Paź 2012, o 10:56 |
|
|
Duma Forum!
|
1. Można korzystać z ogólnodostępnego serwera TeamSpeak-a Taern'owskiego.
2. Tablica ogłoszeń w gildii. 3. Dowolny host plików. _________________ Kreatywność, obiektywizm, optymizm = TESTER! The First 100 lvl on the Lands of Taern - at 114 the Career has been sacrificed. |
|
2 Paź 2012, o 13:50 |
|
|
Pogromca Valdaroga
|
znowu się będę kłócić;p
1. tsa nie wszyscy używają. 2. tablicę mogą edytować tylko kanclerz i strategowie, do tego nie 'mruga' po aktualizacji. 3. dać się da w necie prawie wszystko, ale po co zmuszać graczy do szukania innych stron kiedy wystarczy dodać w skrzynce opcję 'wyślij do wszystkich członków gildii'? poza tym, tego linka też trzeba w jakiś sposób dostarczyć innym - forum również nie mruga. szczerze to zupełnie nie rozumiem niechęci do wprowadzenia takiego drobiazgu, który znacznie ułatwiłby życie bardzo wielu graczom. i nie spotkałam się jeszcze z grą w której by nie było takiej opcji, przecież komunikacja ze współgraczami to podstawa;p |
|
2 Paź 2012, o 16:35 |
|
|
|
no ja tez pierwszy raz spotkałam się właśnie z brakiem takiej opcji i moim zdaniem dopisanie czegoś takiego w kodzie gry nie jest dużym problemem.
no i po co kombinować z szukaniem jakichś programów do tworzenia linków skoro tak byłoby po prostu łatwiej? |
|
2 Paź 2012, o 19:16 |
|
|
Uciekinier Taernijczyk
|
Po co Taern ma byc zależny od jakiejś innej strony jesli takie rozwiązanie byłoby naprawdę dobre.
Jestem na Tak z pewnością ułatwi to zycie w gildii. _________________ Postacie: |Slizers|37|Rycerz| |
|
2 Paź 2012, o 19:21 |
|
|
|
po pierwsze linka zamiescisz ale nie bedzie dzialal a jest to bardzo dobry pomysl aby dodac wyslij wiadomosc gildijna co bardzo dobrze dziala na innych grach a co do ts to nie kazdy uzywa jak rowniez forum
_________________ FirstToFight |
|
2 Paź 2012, o 19:26 |
|
|
Uczeń Simona
Rejestracja: 9 Sty 2012, o 22:59 Posty: 57 Podziękowano: 0 raz Otrzymanych podziękowań: 0 raz Nick w grze: DarkVentus Serwer: Tolnor |
tak coś to dobre rozwiązanie jest a tak to wiem ze nie każdy czyta tablice i forum gildi
|
|
10 Paź 2012, o 16:19 |
|
|
Błądzący w Tunelach
|
Bardzo przydatna opcja, nie dość że ma się pewność, że każdy wiadomość/ogłoszenie otrzymał, to byłaby to i metoda weryfikacji, czy przeczytał.
_________________ "The meme for blind faith secures its own perpetuation by the simple unconscious expedient of discouraging rational inquiry" |
|
16 Paź 2012, o 02:01 |
|
|
Strona 1 z 2 |
[ 15 posty(ów) ] | Idź do strony 1, 2 Następna |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 27 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |