Strona 1 z 1 |
[ 4 posty(ów) ] |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
Hopanie.Ale do przeciwnika.
Autor | Wiadomość |
---|---|
Jedną nogą w Haligardzie
|
Myślę że można by zrobić tak aby można było dołączać do potworów .Dołączamy tylko do graczy . Może i by utrudniało expienie ale hopamy do graczy to i do potworów też powinno się móc.
Wiem że nie przejdzie. _________________ vd 21 lvl kox wciąż rośnie |
20 Paź 2012, o 21:04 |
|
|
NIE moznaby było normalnie expic...
Pomysł idiotyczny... Wyobraź sobie że idziesz na Geo w 5, bierzesz jakiś 70 lvl ryc/barba/shed, ty jesteś druidem 60+, idziecie we 2 bo szybko idzie(pretekst), w 1 rundzie druid ucieka , wbija do geo, ukorzenia byłego kompana , po czym geo kończy sprawę... NIE dokładnie opisany, pisany i wymyślony w 2 minuty... Twoje argumenty są żenujące... Idź pograj troche dłużej może samemu zrozumiesz jaki to głupi pomysł... ...i to wszysko |
20 Paź 2012, o 21:11 |
|
Uczeń Heremona
|
alpinus4 napisał(a): Wiem że nie przejdzie. Ale i tak napiszę...tylko po co? _________________ http://www.youtube.com/watch?v=deBP2qJZ9XE W grze od 12.2011 - 02.2014. Obecnie sporadycznie Znany też jako Altair Ostatni z rozwiązanej grupy Elitarnych Testerów. Dawniej mod/smod na s4, eu, s3 i mod forum.com |
20 Paź 2012, o 21:25 |
|
Pogromca Valdaroga
|
Masz racje nie przejdzie. Raczej żadna szanująca się krwiożercza bestia nie pozwoli by u jej boku stanął przyszły obiad.
Zamykam. |
20 Paź 2012, o 22:55 |
|
Strona 1 z 1 |
[ 4 posty(ów) ] |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 22 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |