Strona 1 z 2 |
[ 19 posty(ów) ] | Idź do strony 1, 2 Następna |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
Wulgaryzmy w linku.
Autor | Wiadomość |
---|---|
Współpracownik Gnarla
|
Witam.
Mam pytanie, czemu za wulgaryzm w linku, a wlasciwie w piosence na Youtube dostaje sie knebla ? Przeciez jesli ktos sie rejestruje w Taern, oswiadcza ze ma 18 lat, lub pisemna zgode opiekuna Kod: 3.Osoba chcąca dokonać rejestracji oświadcza, że jest pełnoletnia lub posiada zgodę rodziców (opiekunów prawnych) na w/w rejestrację i uczestnictwo w Grze. Dla kogos kto ma 18 lat chyba nie jest obce slowo na k.... A na koniec zrobilem test. Kowal sobie moze wyklinac z gwiazdkami , tak ? Specjalnie napisalem to samo na ogolnym i wylapalem knebla Nie wspominajac juz o tym, ze kazdy gracz zaczynajacy gre, zobaczy to : Gdzie tu rowno uprawnienie ? Dalem jedno zdjecie na czat, i napisalem co o tym mysle odezwal sie GM - Sokolisko, z ktorym chwile porozmawialem, natomas gdy powiedzialem mu cala prawde nic sie juz nie odezwal... Jak tak to ma dalej wygladac, to watpie zeby ten system dlugo pociagnal... _________________ 08.2010 START GRY SERWER 1 |
22 Paź 2012, o 20:57 |
|
Zabójca Tilsai
|
zakładając konto nie miałeś 18 więc pokaż nam swoją zgodę rodziców
przeczytaj wywiad z Torgerdem na blogu i sie trochę dowiesz _________________ We are all the same, players in the game. Ostatnio edytowany przez koperek 22 Paź 2012, o 21:13, edytowano w sumie 2 razy |
22 Paź 2012, o 21:00 |
|
Współpracownik Gnarla
|
Ale jesteś śmieszny....
_________________ 08.2010 START GRY SERWER 1 |
22 Paź 2012, o 21:03 |
|
Walczący z drzewcami
|
najnowsza nowina S4 padło!!!!
Zgadzam się z autorem, ale nie przegadasz do modów z kompleksem stwórcy. _________________ Moment w którym zamykasz oczy na polu walki, jest momentem, w którym już ich nie otwierasz |
22 Paź 2012, o 21:04 |
|
Współpracownik Gnarla
|
No tak wszystko się zgadza. Sam osobiście dostałem knebel za "ogwiazdkowany" wyraz,który teoretycznie jnie jest wulgaryzmem, choć w regulaminie jest zabronione używanie czegoś takiego... Fakt faktem, że powinniśmy akceptować regulamin chatu, ale co prawda to prawda- system kar jest zbyt surowy, w grze która nie stroni od wulgaryzmów, która ma dodać "pikanterii"... tylko czy ta pikanteria nie możę dotyczyć nas ?
Autorowi tekstu przyznaję w 100% rację, lecz myślę, że i tak wszystko zostanie jakie jest -,- _________________ piss. https://www.youtube.com/watch?v=AN7ImRR6IHs sub me |
22 Paź 2012, o 21:05 |
|
Administrator
|
SZELEST napisał(a): Jak tak to ma dalej wygladac, to watpie zeby ten system dlugo pociagnal... Póki co sprawdza się dobrze. Połóż sie spąć wstań rano wejdź pod prysznic i pomyśl "dziś jus nie mam knebla - nie mogę dopuścić do kolejnego". To łatwiejsze niż takie napinki i rozdrapywanie tego na czacie /forum. Tym tematem i tak nie zmienisz regulaminu . Wulg to wulg - czat ma swoje prawa. _________________ Administrator Team Speak`a - masz kłopot napisz KLIK! Administrator Facebook - KLIK! *** "Zło jest złem - mniejsze czy większe nie ma różnicy. Jak to ocenić? Czy to w ogóle możliwe? Jeśli mam wybierać między złem a złem, to wolę nie wybierać wcale." |
22 Paź 2012, o 21:16 |
|
Współpracownik Gnarla
|
Nie wejde rano bo dostalem na 24h - wlasnie o to mi tez chodzi ze na tak dlugo -.-
_________________ 08.2010 START GRY SERWER 1 Ostatnio edytowany przez SZELEST, 22 Paź 2012, o 21:48, edytowano w sumie 1 raz |
22 Paź 2012, o 21:20 |
|
Administrator
|
720min to jakby nie liczyć 12 h
_________________ Administrator Team Speak`a - masz kłopot napisz KLIK! Administrator Facebook - KLIK! *** "Zło jest złem - mniejsze czy większe nie ma różnicy. Jak to ocenić? Czy to w ogóle możliwe? Jeśli mam wybierać między złem a złem, to wolę nie wybierać wcale." |
22 Paź 2012, o 21:22 |
|
Współpracownik Gnarla
|
Chyba nie wiesz ile doba ma godzin, jesli sadzisz ze przy tym kneblu bede mogl juz wejsc rano, a tak wogole to twoje posty nic nie wnosza do tematu. _________________ 08.2010 START GRY SERWER 1 |
22 Paź 2012, o 21:37 |
|
Uciekinier Taernijczyk
|
SZELEST napisał(a): Chyba nie wiesz ile doba ma godzin, jesli sadzisz ze przy tym kneblu bede mogl juz wejsc rano, a tak wogole to twoje posty nic nie wnosza do tematu. No 720 min to 12 h ... naucz sie liczyc. Idz wypij sok z cytryny na ocucenie i nie placz. |
22 Paź 2012, o 21:41 |
|
Strona 1 z 2 |
[ 19 posty(ów) ] | Idź do strony 1, 2 Następna |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 20 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |