Strona 1 z 2 |
[ 17 posty(ów) ] | Idź do strony 1, 2 Następna |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
Pasek Doświadczenia.
Pasek Doświadczenia.
Autor | Wiadomość |
---|---|
Uczeń Simona
|
Witam!
Moim pomysłem jest by wprowadzić procentowy pasek doświadczenia. Mógłby być ulokowany bezpośrednio na pasku expa, w kolorze czerwonym dzięki czemu byłby widoczny i na zielonym "Już wbitym expie" i czarnym "expie brakującym" polu. Wiem, że może i jest to coś nie potrzebnego ale Na przykład Ja lubię wiedzieć ile % do lvla mi zostało, po DZ muszę liczyć ile expa wbiłem (lubię wiedzieć jaki exp-profit mam ). Myślę, że nie wymaga to wiele pracy a lekko udogodniłoby grę. Dołączam ankietę i pozdrawiam ! |
25 Paź 2012, o 14:05 |
|
Błądzący w Tunelach
|
Były już chyba takie pomysły, niepotrzebny taki bajer
|
25 Paź 2012, o 14:07 |
|
Uczeń Heremona
|
Człowieku, kalkulator nie gryzie !
_________________ Basfau - druid 116lv S3/S7 http://scr.hu/5nu/8uwes kod na nieśmiertelność "Jestem chory na Polskę" ~ Jerzy Duda-Gracz AvE Ja <3 Matematyka: Twierdzenie Drygurosa brzmi? Bug^2 + Lag^2 = Up^2 |
25 Paź 2012, o 14:08 |
|
Uczeń Simona
|
Witam!
Moim pomysłem jest by wprowadzić procentowy pasek doświadczenia. Mógłby być ulokowany bezpośrednio na pasku expa, w kolorze czerwonym dzięki czemu byłby widoczny i na zielonym "Już wbitym expie" i czarnym "expie brakującym" polu. Niejatoon napisał(a): Wiem, że może i jest to coś nie potrzebnego ale Na przykład Ja lubię wiedzieć ile % do lvla mi zostało, po DZ muszę liczyć ile expa wbiłem (lubię wiedzieć jaki exp-profit mam ). Myślę, że nie wymaga to wiele pracy a lekko udogodniłoby grę. Dołączam ankietę i pozdrawiam ! Czytanie ze zrozumieniem. Nie każdemu chce się siedzieć z kalkulatorem. Poza tym czasami leci szybkie DZ i nie ma czasu zapisać ile expa aktualnie się ma. |
25 Paź 2012, o 14:11 |
|
Uciekinier Taernijczyk
Rejestracja: 6 Sty 2012, o 11:13 Posty: 2 Podziękowano: 0 raz Otrzymanych podziękowań: 0 raz |
moim zdaniem przydatne - tak
|
25 Paź 2012, o 14:17 |
|
Uczeń Simona
|
Niepotrzebny pisze się łącznie...
_________________ s2 (LARKAS) - Dżhaniikest dr 94 Kłótnia z idiotą jest jak gra w szachy z gołębiem. Nieważne jak dobrze grasz , gołąb i tak przewróci wszystkie figury, nawali na szachownicę i będzie dumny z wygranej. |
25 Paź 2012, o 14:37 |
|
Uczeń Heremona
|
Jeśli już miałoby coś powstać związanego z expem, to z pewnością ciekawszym bajerem byłoby wprowadzenie licznika exp/h.
_________________ Gram na Larkas (kiedyś S2), MO 133 Gildia: Dark Templars |||||||| Blues Brothers & Valhalla - I shall remember +Druid turniejowy, lvl 44: 1. miejsce x3 +Ryc turniejowy, lvl22: 1. miejsce x3, 3. miejsce x1 |
25 Paź 2012, o 15:00 |
|
Błądzący w Tunelach
|
a ja tam był za
_________________ Roun 129 Sheed s1 Gildia: New Taern Order AvE PvP Pierwszy SH na s1 http://screenshooter.net/3350009/uprblld |
25 Paź 2012, o 16:54 |
|
Taernijczyk z ekwipunkiem
Rejestracja: 11 Paź 2012, o 23:01 Posty: 10 Podziękowano: 0 raz Otrzymanych podziękowań: 0 raz |
Nie jest to bardzo potrzebne ale mogło by być wprowadzone .
_________________ "Sprawiedliwości nie wymierza się z nienawiści. To celebracja człowieczeństwa." "Kiedy jest się przywódcą, odpowiada się za wszystko." |
25 Paź 2012, o 17:40 |
|
Zabójca Tilsai
|
niepotrzebny lecz przydatny?
_________________ We are all the same, players in the game. |
25 Paź 2012, o 18:10 |
|
Strona 1 z 2 |
[ 17 posty(ów) ] | Idź do strony 1, 2 Następna |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 15 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |