Strona 1 z 1 |
[ 4 posty(ów) ] |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
NPC pożyczający pieniądze
Autor | Wiadomość |
---|---|
Uciekinier Taernijczyk
Rejestracja: 1 Lis 2012, o 14:00 Posty: 1 Podziękowano: 0 raz Otrzymanych podziękowań: 0 raz |
Witam !
Ostatnio wpadłem na pomysł, że można by dodać w Trentis lub gdzieś indziej NPC, u którego można by pożyczać pieniądze na mały procent... Maksymalne sumy to około 100k. Po pożyczeniu danej kwoty graczowi wyświetla się gdzieś na ekranie informacja ile ma czasu na spłatę długu. Jeśli gracz nie odda długu na czas wtedy atakują go jacyś dwaj agresywni ludzie ( Załóżmy że poborcy długu czy coś ). A po zwrocie należnych pieniędzy, lichwiarz pobierałby 110% sumy pożyczonych pieniędzy. Mam nadzieję że mój pomysł przypadł wam do gustu, pozytywnie go rozpatrzycie i przynajmniej po części z niego skorzystacie Pozdrawiam Defman |
1 Lis 2012, o 14:31 |
|
Uciekinier Taernijczyk
Rejestracja: 9 Maj 2012, o 13:52 Posty: 3 Podziękowano: 0 raz Otrzymanych podziękowań: 0 raz |
to by musialo byc np. od 60 poziomu bo ktos by sobie noobkow narobil i kase za free bral..
|
1 Lis 2012, o 14:33 |
|
Współpracownik Gnarla
|
100k to niewielkie pieniądze i można szybko je zarobić w tej chwili jest tyle innych problemów, że naprawdę wprowadzanie kolejnych tego typu rzeczy jest bez sensu
po co się zadłużać jak można samemu zarobić te 100k ? _________________ "Jak szczęśliwie żyliby niektórzy, gdyby o sprawy innych ludzi tak samo mało troszczyli się, jak o swoje własne...." Nasti-VD 127 Ostlor NastiiiV- Dru 50 Larkas http://scr.hu/0exu/mfv5r |
1 Lis 2012, o 14:36 |
|
Pogromca Valdaroga
|
wrzuć w szukajkę 'bank w taernie' i poczytaj dlaczego to nie jest dobry pomysł.
a ten temat zamykam. |
1 Lis 2012, o 14:42 |
|
Strona 1 z 1 |
[ 4 posty(ów) ] |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 18 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |