Strona 1 z 1 |
[ 5 posty(ów) ] |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
Event Halloween s3
Event Halloween s3
Autor | Wiadomość |
---|---|
Uczeń Simona
|
Witam!
Ten temat ciężko sklasyfikować jako pomysł czy propozycję, bardziej jako prośbę. Chciałbym prosić ekipę taernu o przeniesienie eventu z soboty na niedzielę. Dlaczego? Wielu graczy reprezentuje nieco strasze pokolenie, roczniki 90' i wcześniejsze a co za tym idzie, sporo osób pracuje. Na przykład Ja w sobotę pracuję do 19, kilku znajomych do 18. Dlatego właśnie proszę o przesunięcie eventu, tak by praktycznie każdy gracz się załapał. Kieruję tu tez prośbę do osób które w sobotę o 15-16 mogą być online - nie oponujcie, jeśli możecie poczekać do niedzieli to jeden dzień was nie zbawi. |
1 Lis 2012, o 15:39 |
|
Zabójca Tilsai
|
hahaha w niedziele masz kolejeny event wiec relax
|
1 Lis 2012, o 15:48 |
|
Uczeń Simona
|
To stracę podwójnie bo w niedzielę mam na 19 do roboty
|
1 Lis 2012, o 15:50 |
|
Walczący z drzewcami
|
przesuń msze z 19 na rano
_________________ Moment w którym zamykasz oczy na polu walki, jest momentem, w którym już ich nie otwierasz |
1 Lis 2012, o 16:17 |
|
Chodząca legenda
|
Nigdy wszystkim nie dogodzisz. Jest termin i tyle, tak samo z turniejami. Jesteś, masz czas, chcesz grać to grasz, jak nie to peszek :/
_________________ Mój kanał na YT Życie jest jak szachy: albo posuwasz królową, albo bijesz konia. Życie jest jak szachy: najbardziej żałujemy ruchów, których nie możemy cofnąć. Prawdziwie wolnym człowiekiem jest tylko ten, kto nikogo nie kocha. |
1 Lis 2012, o 16:45 |
|
Strona 1 z 1 |
[ 5 posty(ów) ] |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 16 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |