Strona 1 z 1 |
[ 10 posty(ów) ] |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
[IDEA] Końcówki
Autor | Wiadomość |
---|---|
Walczący z drzewcami
|
Witajcie. Jak wszyscy wiecie większośc rarów jest uszkodzona. Ale w niektórych rarach może warto zmienić końcówkę? Bo np. Derengil uszkodzony pasuje,ale Obdartusy uszkodzony już nie bardzo (uwzględniałem opcję rar-uszkodzony ale mogło by być w takim sensie )
Dlatego proponuję wprowadzić taką małą zmianę lecz może tworzącą nieco lepszy klimat. _________________ Stachubrach-Łucznik [85] OFF Pomogłem? Podoba się? Daj ku f e l k a. Mój kanał na YT: http://www.youtube.com/channel/UC4rLfyOMgD-2IhDf0b6YxOw/feed Ostatnio edytowany przez Stachubrach, 2 Lis 2012, o 21:16, edytowano w sumie 1 raz |
2 Lis 2012, o 11:31 |
|
Walczący z drzewcami
|
no przydala by sie mala kosmetyczna poprawka i chyba nie ma w tym duzo roboty ale nie wiem bo troche tego jest
|
2 Lis 2012, o 12:08 |
|
Zabójca Tilsai
|
Przedmiot
USZKODZONY co nie pasuje? _________________ We are all the same, players in the game. |
2 Lis 2012, o 13:03 |
|
Walczący z drzewcami
|
diabolo: uszkodzony/ diabolo: uszkodzone - co lepsze
|
11 Lis 2012, o 20:21 |
|
Jedną nogą w Haligardzie
|
Moja mama jest najlepsza, serio udajesz takiego głupiego czy Ci płacą kolego?
|
11 Lis 2012, o 21:41 |
|
Walczący z drzewcami
|
Jak naprawisz to jest po kłopocie...
_________________ BloodlineMage s2 86 mo OFF UndeadMage s4 121 mo OFF UndeadPonyH Ostlor 123 łucznik Undi EU 62 druid OFF Undiii Ostlor 40 Ryc |
11 Lis 2012, o 23:35 |
|
Walczący z drzewcami
|
Kwestia tego jak na to patrzymy jeżeli jako na spodnie to powinno być napisane uszkodzone, ale jeżeli chodzi o przedmiot to tak jak koperek napisał przedmiot uszkodzony, więc jest dobrze.
|
12 Lis 2012, o 01:27 |
|
Jedną nogą w Haligardzie
|
Nazwa: obdartusy
Stan: uszkodzony to chyba jasne? _________________ Tom, he was a piper's son. He learnt to play when he was young. and all the tune that he could play. was "Over the hills and for away..." Over the hills and a great way off, the wind shall blow my top-knot off... |
12 Lis 2012, o 08:38 |
|
Współpracownik Gnarla
|
hehehe już na prawdę coraz więcej tematów to tak z nudów zakładacie?
Przecież ani to nie utrudnia gry w żaden sposób ani nic.. A tylko powoduje zbędny spam _________________ "Jak szczęśliwie żyliby niektórzy, gdyby o sprawy innych ludzi tak samo mało troszczyli się, jak o swoje własne...." Nasti-VD 127 Ostlor NastiiiV- Dru 50 Larkas http://scr.hu/0exu/mfv5r |
12 Lis 2012, o 08:44 |
|
Błądzący w Tunelach
|
Dżizas ludzie!
Jest już wystarczająco dużo rzeczy, które wymagają wręcz natychmiastowych poprawek... Nie trzeba zasypywać developerów takimi pierdółkami, które tylko wydłużą (bardziej niż ich własne lenistwo) czas oczekiwania na ważne zmiany... _________________ "To nie bug. Tak ma być..." "Procenty działają" Pety dopracowane Podklasy zrobione |
12 Lis 2012, o 11:36 |
|
Strona 1 z 1 |
[ 10 posty(ów) ] |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 51 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |