Strona 1 z 1 |
[ 6 posty(ów) ] |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
[BONUS] na boże narodzenie
Autor | Wiadomość | |
---|---|---|
Jedną nogą w Haligardzie
|
Myślę że można by dodać " bonus " na boże narodzenie.
Każda szansa na[color=#FF0000] rar , set lub epik zwiększała by się dwukrotnie . ( niewiem czy już tak jest [bo nie pamiętam]) _________________ vd 21 lvl kox wciąż rośnie |
|
23 Lis 2012, o 14:17 |
|
|
Taernijczyk z ekwipunkiem
|
Troszeczkę bez sensu:D drop nie powinien być bonusem... Ale ogólnie co do bonusu to myślę że jakieś HH czy więcej platynki będzie na święta
|
|
23 Lis 2012, o 14:50 |
|
|
Chodząca legenda
|
A ja myślę, że 90+ % graczy w święta nie będzie szukać epików czy setów, tylko świętować. Niezależnie od wyznania jest to czas tak czy siak w Polsce wolny, sporo graczy jest poza granicami kraju, ale świętują. Krótko mówiąc, nie sądzę, żeby to było potrzebne, jestem przeciw.
_________________ Mój kanał na YT Życie jest jak szachy: albo posuwasz królową, albo bijesz konia. Życie jest jak szachy: najbardziej żałujemy ruchów, których nie możemy cofnąć. Prawdziwie wolnym człowiekiem jest tylko ten, kto nikogo nie kocha. |
|
23 Lis 2012, o 15:18 |
|
|
Uczeń Heremona
|
No... nawet ateiści lubią to święto - można dobrze pojeść u babci.
Drop nie będzie zwiększany. Po coś jest ustawiony niski. _________________ Żmijcia, ŁK 87 lvl [Ostlor] Kraldjur , MO 67lvl [Ostlor] Spelmastare, DT 45 lvl [Ostlor] |
|
23 Lis 2012, o 15:50 |
|
|
Zabójca Tilsai
|
Proponuję dorsze zamienić na karpie
_________________ We are all the same, players in the game. |
|
23 Lis 2012, o 15:51 |
|
|
Pogromca Valdaroga
|
Święta powinieneś spędzać z rodziną, a nie przed komputerem, bo w grze są jakieś bonusy.
zamykam. |
|
23 Lis 2012, o 16:10 |
|
|
Strona 1 z 1 |
[ 6 posty(ów) ] |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 74 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |