Strona 1 z 8 |
[ 76 posty(ów) ] | Idź do strony 1, 2, 3, 4, 5 ... 8 Następna |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
Wybieranie ras , sylwetek
Autor | Wiadomość | |
---|---|---|
Jedną nogą w Haligardzie
|
Proponuję aby dodać tworzenie sylwetki sylwetki ciała . Można by było być tak wysokim i tęgim jak by się chciało . Można by też było dodać wybieranie rasy np. centaura , elfa .
_________________ vd 21 lvl kox wciąż rośnie |
|
24 Lis 2012, o 14:43 |
|
|
Uczeń Simona
|
alpinus4 napisał(a): Proponuję aby dodać tworzenie sylwetki sylwetki ciała . Można by było być tak wysokim i tęgim jak by się chciało . Można by też było dodać wybieranie rasy np. centaura , elfa . I po co to komu? _________________ Już nie gram. |
|
24 Lis 2012, o 14:43 |
|
|
Jedną nogą w Haligardzie
|
malutkiplemion napisał(a): alpinus4 napisał(a): Proponuję aby dodać tworzenie sylwetki sylwetki ciała . Można by było być tak wysokim i tęgim jak by się chciało . Można by też było dodać wybieranie rasy np. centaura , elfa . I po co to komu? A ty byś nie chciał być w grze wyższy ? |
|
24 Lis 2012, o 14:46 |
|
|
Błądzący w Tunelach
|
Ja na przykład jestem tak pazerny na platę, że pewnie nigdy nie zainwestuję w wygląd postaci (dodatki do twarzy są zbyt kiepskie jak dla mnie i niewarte zachodu)
Ale jeśli byłaby opcja żeby zmienić mojego barba z człowieka na pół-orka to bym platy nie żałował _________________ "To nie bug. Tak ma być..." "Procenty działają" Pety dopracowane Podklasy zrobione |
|
24 Lis 2012, o 15:07 |
|
|
Błądzący w Tunelach
|
Rasy? NIE... sylwetka... hmm to może nie jest taki zły pomysł, ale też jednak to trochę dziwne, chyba że taka standardowa dla profesji np barba powinien być trochę bardziej umięśniony, w końcu nosi bardzo ciężkie młoty.
|
|
24 Lis 2012, o 15:26 |
|
|
Uczeń Heremona
|
Pomysł powinien zawierać wstęp; rozwinięcie; zakończenie
1.Napisz proszę jaki to ma cel, czym się wzorowałeś, czego oczekujesz. 2.Wypadałoby pokazać przykładowe grafiki wyglądu tych strojów/ras chociaż odręcznie namalowanych aby można było się na czymś wzorować:) 3.Subiektywna ocena swojej pracy, Dlaczego ma tak wyglądać, oraz obiektywna ocena innych ludzi. To są 3 podstawowe punkty, które powinna zawierać praca. Są one bardzo ogólne. Wykaż się proszę pomysłowością i pokaż coś:P bo rzucić hasło to każdy umie:) _________________ -- Rzeczy niemożliwe załatwiam od ręki na cud trzeba chwilę poczekać |
|
24 Lis 2012, o 15:37 |
|
|
Błądzący w Tunelach
|
Mi się pomysł bardzo podoba. Co do wyboru rasy można by było to dodać do podklas typu wybieram rase gnoma dostaje unikalny pierscien i do tego jakąś nową umiejętność np.Ryk Gnoma który by zadawał obrażenia.
A co do sylwetek też spoko,nie żałowałbym wydać platki by stać się grubym _________________ 'Just look at the flowers' |
|
24 Lis 2012, o 18:07 |
|
|
Uczeń Simona
|
Ja bym jeszcze dodał karnacje skóry
_________________ Nope. |
|
24 Lis 2012, o 19:01 |
|
|
Walczący z drzewcami
|
Rasy - nie
Sylwetka - tak Karnacja - tak Kto się nie oprze by polatać po Taernie gołym, umięśnionym murzynem, trzymającym tylko pałę... ekhhm... to znaczy Davgretor. Mi się pomysł podoba |
|
24 Lis 2012, o 19:36 |
|
|
Taernijczyk z ekwipunkiem
|
Fajnie urozmaiciłoby to grę, jestem jak najbardziej za.
Może przy ewentualnm wprowadzeniu tego możnaby zmienić sylwetki postaci kobiecych tak, żeby na kobiety wyglądały, a nie chudych facetów? _________________ Druid 85lvl Frigia Voodoo 55lvl Friggia S3 |
|
24 Lis 2012, o 19:40 |
|
|
Strona 1 z 8 |
[ 76 posty(ów) ] | Idź do strony 1, 2, 3, 4, 5 ... 8 Następna |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 429 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |