Strona 1 z 3 |
[ 21 posty(ów) ] | Idź do strony 1, 2, 3 Następna |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
peleryny dla fizoli do 29 lvla
Autor | Wiadomość | |
---|---|---|
Taernijczyk z ekwipunkiem
|
Hejka,czy nie uważacie to za dziwne,że fizole do 29 lvla nie mogą mieć peleryny?Skoro magowie je mogą mieć,to fizole chyba też,no nie?
Pozdrawiam _________________ Nowikov 85 lvl barba na S1(aktualnie nie grający) Oswoiłeś mnie więc jesteś za mnie odpowiedzialny.Tylko serce widzi prawdziwe. |
|
2 Gru 2012, o 12:37 |
|
|
Błądzący w Tunelach
|
Peleryna to unikalny przedmiot i dlatego jest ich tak mało.
Teraz ja ci zadam pytanie. Czemu fizole mają do dyspozycji 3 zbroje do 60lvla a magowie tylko jedną?? @edit w sensie rary _________________ 'Just look at the flowers' |
|
2 Gru 2012, o 12:49 |
|
|
Walczący z drzewcami
|
Jest dobrze jak jest
@up Zgodzę się. Jedni mają 3 zbroje do 60 lvla,a inni pierwsze rękawice rarowe na 32^^ _________________ Stachubrach-Łucznik [85] OFF Pomogłem? Podoba się? Daj ku f e l k a. Mój kanał na YT: http://www.youtube.com/channel/UC4rLfyOMgD-2IhDf0b6YxOw/feed |
|
2 Gru 2012, o 19:55 |
|
|
Duma Forum!
|
Ja tam jestem za tym, by peleryny byly minimum od 35-40 poziomu. Tak bylo, gdy ja zaczynalam gre, z tym ze wtedy jak sie zobaczylo kogos z peleryna to sie czapke z glowy sciagalo, bo to byl koks ^^ Sama jak kupilam moja pierwsza peleryne, to po nogach sikalam ze szczescia.
|
|
3 Gru 2012, o 08:19 |
|
|
Współpracownik Gnarla
|
Mysth, stare czasy ) A co do pomysłu , z tego co wiem , najmniej wymagajaca peleryna potrzebuje 25* wiedzy , więc możesz wpakować te 15 pkt. (jesli nie robisz postaci na wiedze) i dostać w zamian np. 60 hp.Ale to już twój wybór.A jeżeli bardzo ci zależy to możesz poszukać kogoś kto ma nu peleryne na 21 level (znam takiego ziomka , ale cena jest kosmiczna).
|
|
3 Gru 2012, o 14:07 |
|
|
Błądzący w Tunelach
|
a wiadomo na czym została ta pelerynka wydropiona?
_________________ "To nie bug. Tak ma być..." "Procenty działają" Pety dopracowane Podklasy zrobione |
|
3 Gru 2012, o 16:31 |
|
|
Duma Forum!
|
@Wallace na niczym, po prostu bardzo bardzo dawno temu (jeszcze zanim ja zaczelam grac) przedmioty kupione w sklepie nie byly podpisane, wiec mogles kupic peleryne i sprzedac komus innemu. Wszystkie peleryny kupione w tym okresie byly NU i do dzis kilka sie takich ostalo (sama kiedys jedna taka kupilam).
|
|
3 Gru 2012, o 17:15 |
|
|
|
Hej,no może i macie troche racji,chodzi mi o postaci pvp-fizole nie mają pelerynek a magowie mogą mieć.Co do rarów-Lepsza zbrojka nierarowa,niż ŻADNA.Fizole nie mają rzadnej do 29 lvla a magowie mają.O to mi się rozchodzi,albo zmnieść je całkowicie albo udostępnić je równierz fizolom.
Pozdrawiam _________________ Nowikov 85 lvl barba na S1(aktualnie nie grający) Oswoiłeś mnie więc jesteś za mnie odpowiedzialny.Tylko serce widzi prawdziwe. |
|
4 Gru 2012, o 13:02 |
|
|
Błądzący w Tunelach
|
Albo usuńcie peleryny dla magów na niski poziom, albo dodajcie peleryny dla fizolow... Z tym drugim będzie łatwiej, ale uważam, że lepsze było by jednak podniesienie progu lvlowego peleryn dla magów... tylko że trzeba by było uregulować straty za kupno istniejących już peleryn i usunąć je, inaczej było by to bezsensowne.
|
|
4 Gru 2012, o 20:11 |
|
|
|
Dokładnie tak,też jestem za tym,by doszły peleryny dla fizoli do 29 lvla.
_________________ Nowikov 85 lvl barba na S1(aktualnie nie grający) Oswoiłeś mnie więc jesteś za mnie odpowiedzialny.Tylko serce widzi prawdziwe. |
|
4 Gru 2012, o 22:25 |
|
|
Strona 1 z 3 |
[ 21 posty(ów) ] | Idź do strony 1, 2, 3 Następna |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 35 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |