Strona 1 z 1 |
[ 10 posty(ów) ] |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
Sklep w gildii.
Autor | Wiadomość |
---|---|
Taernijczyk z ekwipunkiem
|
Witam , mam pomysł na nowy budynek w gildii. Mamy juz depo , brakuje sklepu . Proponuje zrobic sklep (nowy budynek ) w gildi , były by tam zeczy na podobny lvl co u koldzicy , można by było ulepsza , sprzedawac, naprawiac , i kupować rzeczy.
_________________ S2: Konrix-Dt 99( rośnie)http://scr.hu/1nv1/q6gzr KonrixII- Mo 29 ( Turnieje)http://scr.hu/1nv1/hwizc |
2 Gru 2012, o 18:24 |
|
Uczeń Simona
|
Parę kroków i już jesteś pod sklepem? Nie popieram, pomysł do bani :/
_________________ Seq-66Druid |
2 Gru 2012, o 18:39 |
|
|
Taki budynek nie ma sensu... masz koldzice, druidów tam sprzedawaj itemki... Taki sklep w gildii nie ma sensu.
|
2 Gru 2012, o 19:18 |
|
Walczący z drzewcami
|
Były lepsze propozycje do nowego budynku niż ten.
_________________ Stachubrach-Łucznik [85] OFF Pomogłem? Podoba się? Daj ku f e l k a. Mój kanał na YT: http://www.youtube.com/channel/UC4rLfyOMgD-2IhDf0b6YxOw/feed |
2 Gru 2012, o 19:53 |
|
Jedną nogą w Haligardzie
|
a będą w tym sklepie hot-dogi?jak tak to jestem za
a poważnie to szkoda miejsca na gildiowym podwórku na sklep.jeśli już to można by dodać opcje sprzedawania rarów(bez kupna),naprawiania,przetapiania itp.w depo gildiowym _________________ s3 Angelacn IVincere aut mori |
3 Gru 2012, o 00:51 |
|
|
Bez sens przy każdym wejściu do G masz jakiś sklep dlatego jestem na nie.
|
3 Gru 2012, o 21:48 |
|
|
Gdyby sklep mial eq na 70 lvl i kazde ulepszenie podwyzszaloby max lvl eq o 5 to bylby sens...
|
3 Gru 2012, o 22:11 |
|
Jedną nogą w Haligardzie
|
Po co wszystko upraszczać? Może od razu insty w gildiach zrobić?
_________________ Postacie: KicinskY S5 Stworzony 15.06.2013r. Jeśli pomogłem?------> |
5 Gru 2012, o 20:50 |
|
Błądzący w Tunelach
|
Można by było zrobić targ gildyjny ^^
Każdy członek gildii miał by prawo wystawić przedmiot i podać jego cenę. A i żeby było ciekawiej. Kanclerz by ustalał prowizję za sprzedany na tym targowisku przedmiot. Oczywiście procent od sprzedanego przedmiotu należał by do gildi skarbca. _________________ 'Just look at the flowers' |
5 Gru 2012, o 21:51 |
|
Jedną nogą w Haligardzie
|
Albo zrobić tak, że targ byłby na terenie gildi. Każdy gracz mógłby wejść do danej gildi i otworzyć targ, a np za każdą sprzedaż gildia dostawałaby prestiż i jakieś gratisy. Wtedy byłoby tak jak łażenie po sklepach i szukanie promocji nie miałby każdy domu aukcyjnego i wszystko widział i wszystko wiedział. Można by sobie przekazywać informacje o różnych okazjach w różnych targach gildyjnych. Nie byłoby za prosto
_________________ Postacie: KicinskY S5 Stworzony 15.06.2013r. Jeśli pomogłem?------> |
5 Gru 2012, o 22:05 |
|
Strona 1 z 1 |
[ 10 posty(ów) ] |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 74 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |