Strona 1 z 1 |
[ 9 posty(ów) ] |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
Handel ale inny niz zwykle pisane na forum
Autor | Wiadomość |
---|---|
Walczący z drzewcami
|
Krótko mówiąc:
Filtr towaru - coś jak szukajka na forum tylko na chacie handlowym. Tyle na temat i nawet się nie musiałem rozpisywać. Chodzi mi o to by było tak, że będzie można zobaczyć wpis z całego dnia, np: XXX napisał: Sell Tasak. My się logujemy. Po zalogowaniu się czyści cały chat, więc nic o tym nie wiemy, ale po wpisaniu w filtrze danej frazy (czyli słowa dla niewiedzących) pokazuję się nam to co pan XXX napisał. Pozdrowienia dla: NaTaN'a Xkubeczekx'a Fiefióra Ironki Pirka SamoZuo i innych Gm' ów i Moderatorów. Ostatnio edytowany przez Tenzin, 11 Gru 2012, o 09:47, edytowano w sumie 1 raz |
10 Gru 2012, o 21:49 |
|
Taernijczyk z ekwipunkiem
|
Bez sens i tyle na ten temat ja tez się nie rozpisywałem :d
|
10 Gru 2012, o 23:51 |
|
Rejestracja: 31 Maj 2012, o 23:05 Posty: 17 Miejscowość: Bydgoszcz Podziękowano: 0 raz Otrzymanych podziękowań: 3 razy |
Według mnie pomysł też bezsensu, gdyż aż tyle ofert na tym chacie nie ma, więc wystarczy zjechać trochę w dół i wszystko widać kto co oferuje.
|
10 Gru 2012, o 23:54 |
|
Walczący z drzewcami
|
Chodzi mi o to by było tak, że będzie można zobaczyć wpis z całego dnia, np:
XXX napisał: Sell Tasak. My się logujemy. Po zalogowaniu się czyści cały chat, więc nic o tym nie wiemy, ale po wpisaniu w filtrze danej frazy (czyli słowa dla niewiedzących) pokazuję się nam to co pan XXX napisał. Dopisze to do postu. |
11 Gru 2012, o 09:45 |
|
Błądzący w Tunelach
|
Calkiem fajna sprawa by byla latwiejsze sprzedawanie i kupowanie
|
11 Gru 2012, o 10:09 |
|
Zabójca Tilsai
|
chyba poczekanie 10minut aż wystawi następną ofertę ciebie nie zbawi i cały zachód po to bo ktoś nie ma scrolla w myszce?
_________________ We are all the same, players in the game. |
11 Gru 2012, o 13:27 |
|
Błądzący w Tunelach
|
Eld... dla Ciebie kazdy pomysl jest do dupy... kupienie hlvlowych rarow takie proste nie jest... nawet diabolo ciezko dopasc... o wiele latwiej byloby cos kupic...
|
11 Gru 2012, o 13:52 |
|
Uczeń Heremona
|
Pomysł jest bardzo ograniczony.
Ja jednak poczekam na targowisko, które być może powstanie jeszcze przed końcem świata _________________ Gram na Larkas (kiedyś S2), MO 133 Gildia: Dark Templars |||||||| Blues Brothers & Valhalla - I shall remember +Druid turniejowy, lvl 44: 1. miejsce x3 +Ryc turniejowy, lvl22: 1. miejsce x3, 3. miejsce x1 |
11 Gru 2012, o 13:54 |
|
|
Targowisko by było najlepsze.
Ale za szybko nie będzie go albo w ogóle. |
11 Gru 2012, o 15:31 |
|
Strona 1 z 1 |
[ 9 posty(ów) ] |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 38 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |